Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΡΟΔΟΣ:ΠΑΙΔΙΑ-ΡΟΜΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ!!-ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ-ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!

Από την τάφρο που περιβάλει τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου φιλόζωοι εθελοντές μάζεψαν σοβαρά τραυματισμένο χθες ένα κουτάβι. Το ζώο όπως αναφέρει το  www.rodos-press.gr το πέταξε εκεί από μεγάλο ύψος κοντά από κάποια από τις πύλες εισόδου που οδηγούν στο εσωτερικό των τειχών ένα τσιγγανάκι. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς, αφού τα παιδιά έτρεχαν για να ξεφύγουν, ώστε να μη συλληφθούν εκείνα και οι γονείς τους επειδή επαιτούν και χρησιμοποιούν ζώα ως δόλωμα για τους τουρίστες.
Το κουτάβι μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Χάρη Παπαγεωργίου όπως είπε στο www.zoosos.gr η Ευαγγελία Μαζαράκου, φιλόζωη που έχει κάνει συχνά καταγγελίες για την κακοποίηση ζώων. Η κατάσταση του κουταβιού, που είναι μόλις 3 μηνών είναι σοβαρή εξαιτίας των καταγμάτων και της εσωτερικής αιμορραγίας. Από την ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά χθες κάποιος συνελήφθη με αφορμή αυτό το γεγονός.
Στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου γίνονται συστηματικά συλλήψεις τσιγγάνων ώστε να σταματήσει η κακοποίηση των ζώων όμως φυσικά τα σκυλιά και τα γατιά του νησιού θα ήταν υποκριτικό να αναφέρουμε ότι κακοποιούνται μόνο από τους Ρομά.
«Γνήσιοι» Έλληνες γίνονται πολύ συχνά πρωταγωνιστές γεγονότων που μας κάνουν να ντρεπόμαστε αφού σκοτώνουν, δηλητηριάσουν, αλυσοδένουν μέχρι θανάτου και εγκαταλείπουν στη μέση του πουθενά δικά τους ζώα.
Πηγή: www.zoosos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου