Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ,ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ!!!!

Εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου 3 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής....
στοιχεία, ομάδα κουκουλοφόρων έριξε εύφλεκτο υγρό στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του υπουργού και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απομάκρυναν άτομα που βρίσκονταν στο γραφείο του κ. Βαρβιτσιώτη και στη συνέχεια έβαλαν τη φωτιά, η οποία δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Οι φλόγες σβήστηκαν από την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο.
Οι δράστες αναζητούνται ενώ για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια.
O υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε, μιλώντας στο ΣΚΑΙ πως πρόκειται για μία πολιτική επίθεση και πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τις μεταρρυθμίσεις και δεν τρομοκρατείται. Επίσης ανέφερε ότι το γραφείο του δεν φυλάσσεται.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την αποψινή εμπρηστική επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποψινή εμπρηστική επίθεση από κουκουλοφόρους στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό».








Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/10/blog-post_2464.html#ixzz2hFubTu9Z

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου