Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ-ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Απέραντη θλίψη στον κόσμο του καράτε προκάλεσε η είδηση του θανατου της 20χρονης διακεκριμενης αθλητριας Αντωνιας Τσαμουριδου και του αδελφου της Γιαννη,οι οποιοι εχασαν την ζωη τους χτες βραδυ σε τροχαιο δυστηχημα στην Βεροια.
Η καρατέκα του Πανημαθιακού ήταν συνεπιβάτης στην μηχανή του αδελφού της όταν οι δύο νέοι έχασαν τον έλεγχο και ανετράπησαν.
Η προπονήτρια της Αντωνίας, Ρένα Χασιώτου, σοκαρισμένη, έγραψε στον λογαριασμό της σε κοινωνικό δίκτυο: «Ήταν από τις καλύτερες αθλήτριές μου και από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από τον Πανημαθιακό Α.Σ. Καράτε. Όλοι θρηνούμε για το χαμό της. Καλό ταξίδι στην Αντωνίτσα μου και στον αδελφό της τον Γιάννη».

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Εκφραζουμε τα ειλικρινη και θερμα συλληπητηρια μας στην οικογενεια των αδικοχαμενων παιδιων.Θα θελαμε να πουμε κουραγιο αλλα ξερουμε την απαντηση ηδη:"Για ποιον να κανουμε κουραγιο?Τα παιδια μας ειναι νεκρα...".... Και εχουν δικιο οι χαροκαμενοι γονεις να το πουν αυτο...
Ειλικρινα λυπαμαι βαθυτατα για αυτην την ανειπωτη διπλη τραγωδια...
Καλο ταξιδι στα παιδια,ελαφρυ το χωμα που θα τα σκεπασει και ο Θεος ας αναπαυσει τις ψυχουλες τους....
Και μια ευχη:Ας ειναι το αιμα των παιδιων το τελευταιο που χυνετε στην ασφαλτο....
Ας μην χαθουν αλλες ζωες στον βωμο της ασφαλτου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου