Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ!!!ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!! ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ????


Η εκπαιδευτική κοινότητα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς το φαινόμενο παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και...
η ανάγκη να δημιουργηθεί ένας θεσμός που θα προσφέρει γεύματα, εν είδει συσσιτίου, σε σχολικές μονάδες μοιάζει επιτακτική.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των δασκάλων του Νομού Ηρακλείου με παρέμβασή του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν μαθητή που πήρε από τα σκουπίδια μία πεταμένη τυρόπιτα για να τη φάει.

«Οι γονείς εξομολογούνται σε εκπαιδευτικούς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ακόμη και για να προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά τους» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Πλουμής στο prismanews.gr και συμπληρώνει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι οικογένειες δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση του προβλήματός τους.

Σχολιο:

ΣΤΟΥΡΝ(Ε)ΑΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ???ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ???ΖΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ,ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ???ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ 490 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ??????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???? ΕΙΣΑΙ,ΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΕΙΣΑΙ!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ 490 ΕΥΡΩ!!!
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!
ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ(ΗΟΤΕL ΒΟΥΛΗ!!) ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

ΑΛΛΆ ΘΥΜΙΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ:ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ...ΘΑ ΚΟΠΕΙ!!!
ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΡΓΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ!!!!
ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.......
Αντιστασιακο δελτιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου