Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΙΧ ΜΕ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

- Το τροχαίο έγινε στην διασταύρωση Πανοράματος-Χορτιάτη λίγο μετά τις 10.00 χωρίς ακόμα να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα
- Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτουεπιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο
- Από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα δεύτερο λεωφορείο και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη
- ''Δίπλωσαν'' τα λεωφορεία - Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός του ΙΧ και αρκετοί επιβάτες



Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 10.00 στον δρόμο Πανοράματος - Χωρτιάτη, την ώρα που έβρεχε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση λεωφορείου και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εκείνη την ώρα, ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα ένα δεύτερο λεωφορείο και οι οδηγοί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την σύγκρουση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου γκάζωσε για να προλάβει να επαναφέρει το αυτοκίνητό του, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα δύο λεωφορεία συγκρούστηκαν με το ΙΧ και στον δρόμο επικράτησε πανδαιμόνιο. Τα λεωφορεία δίπλωσαν και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

Συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες απο το ενα λεωφορειο εχουν απεγκλωβιστει 4 τραυματισμενα ατομα,τα οποια μεταφερθηκαν στο Νοσοκομειο και η κατασταση τους δεν εμπνεει ανησυχια καθως δεν κινδυνευει η ζωη τους.

Η πυροσβεστικη επιχειρει ακομη με ειδικο οχημα να απεγκλωβισει τον οδηγο του Ι.Χ ο οποιος φερετε να ειναι σε εξαιρετικα κρισιμη κατασταση,πιθανον και νεκρος!!!

ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου