Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ!!!ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ:ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ!!!


«Ψυχρό, αψυχολόγητο και παντελώς αναίτιο» χαρακτηρίζει το χτύπημα στον Παύλο Φύσσα, η σύντροφος του άτυχου ράπερ στην κατάθεσή της ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η κοπέλα περιέγραψε την ενέδρα θανάτου των Χρυσαυγιτών στον 34χρονο σύντροφό της με κάθε λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν έδωσε προανακριτική κατάθεση όχι γιατί αδυνατούσε λόγω του σοκ που υπέστη, αλλά γιατί δεν την κάλεσε κανείς – παρόλο που εκείνη έδωσε το τηλέφωνο της σε αστυνομικό. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ενώ είναι σε θέση - όπως προκύπτει από τον κατάθεση της - να αναγνωρίσει τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο τραγικό περιστατικό, κανείς έως τώρα δεν έχει κινήσει τη σχετική διαδικασία.

Στην κατάθεση της, η 27χρονη κοπέλα περιέγραψε: «Κάποια στιγμή και ενώ βλέπαμε τον αγώνα, άκουσα τον Δ. (σ. φίλος), να λέει μεγαλόφωνα, χωρίς να απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα "καλύτερα να έχω φίλο ένα σκουλήκι, παρά έναν χρυσαυγίτη". Δεν ξέρω αν τον άκουσαν κάποιοι άλλοι εκτός από εμάς, πάντως κανείς μας δεν το συνέχισε. Όταν τελείωσε ο αγώνας και βγήκαμε έξω για να κανονίσουμε τι θα κάνουμε, ήρθε ο υπεύθυνος του μαγαζιού και μας είπε να μην κάνουμε καμιά φασαρία στο μαγαζί. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί μας το λέει αυτό, μας υπέδειξε κάποια άτομα που μαζεύονταν στη γωνία Π. Μελά και Κεφαλληνίας, απέναντι από το "Κοράλλι" (σ. η καφετέρια που παρακολούθησαν τον αγώνα). Εγώ είδα τότε να στέκονται στο σημείο νομίζω τρία άτομα. Τα χαρακτηριστικά τους δεν τα είδα καλά. Θυμάμαι μόνο ότι ήταν μαυροντυμένοι και έκαναν νευρικές κινήσεις. Ταυτόχρονα έρχεται προς το μέρος μας με παπάκι ένα άτομο μελαχρινό με ριγέ μπλούζα και μας είπε να φυγουμε γιατί θα γινόταν φασαρία, κι ούτε μπορούσαμε να καταλάβουμε τον υπερβάλλοντα ζήλο του συγκεκριμένου ατόμου να μας διώξει από το σημείο που βρισκόταν η καφετέρια.

Επειδή επέμενε πολύ να σηκωθούμε να φυγουμε γιατί -όπως μας είπε- τα άτομα αυτά ήταν χρυσαυγίτες και αγριεμένοι, αποφασίσαμε να πάμε να πάρουμε μπίρες και να πάμε στο σπίτι του Παύλου ή στη Βλαχέρνα την εκκλησία και να περιμένουμε να αραιώσει ο κόσμος. Με τους τρεις χρυσαυγίτες που ήταν στο σημείο δεν αντιπαρατεθήκαμε καμία στιγμή. όταν φτάσαμε γωνία Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας είδαμε να καταφθάνουν 4 ή 5 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Όλες είχαν πλήρωμα 2 ατόμων. Μας είδαν, έστριψαν μέσα στην Κεφαλληνίας και κατευθύνθηκαν προς "Κοράλλι". Πριν φτάσουν όμως εκεί, σταμάτησαν σε μία ομάδα μαυροφορεμένων ατόμων γύρω στους 15, που είχαν μαζευτεί στο σημείο. Δεν μπόρεσα να δω αν τους μιλούσαν. Καθόντουσαν χαλαρά όλοι μαζί, σαν να ήταν παρέα. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο τύπος με το μηχανάκι προς τα εμάς. Φάνηκε τσαντισμένος που δεν είχαμε φύγει ακόμα. Ο Παύλος του είπε ότι θέλει να περπατάει ελεύθερα στη γειτονιά του...».

Στη συνέχεια της κατάθεσής της, που δημοσιεύει η Realnews, η κοπέλα είπε ότι αρχικά όταν είδανε τους αστυνομικούς εφησύχασαν και συνέχισαν να περπατάνε, περνώντας στο απέναντι πεζοδρόμιο της Τσαλδάρη. Μετά, ούρλιαξε προς το μέρος των αστυνομικών, λέγοντας πως οι φίλοι της κινδυνεύουν και τους παρακαλούσε να έρθουν να βοηθήσουν, ενώ θυμάται έναν αστυνομικό, ψηλό και σωματώδη, να της λέει ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί οι άλλοι είναι πάρα πολλοί.

«Από τη στιγμή που είδαμε τους αστυνομικούς εφησυχάσαμε. Ξαφνικά από την Κεφαλληνίας βγήκαν 7 με 8 άτομα ηλικίας 35 με 40 ετών περίπου, όλοι εύσωμοι, φορούσαν μαύρα ρούχα, κάποιοι με ξυρισμένα κεφάλια, κάποιοι όχι. Δεν είδα αν κρατούσαν στα κάτι στα χέρια τους. Με δυνατές φωνές κατευθύνθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αγόρια της παρέας. Κατάλαβα ότι κατευθύνονταν προς τα παιδιά, γύρισα πίσω και πήγα τρέχοντας στους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν στην Κεφαλληνίας. Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μας κινδυνεύουν και τους παρακαλούσα να έρθουν να μας βοηθήσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αστυνομικό να μου λέει "Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι πάρα πολλοί". Μόνο μια κοπέλα αστυνομικός και ένας άνδρας αστυνομικός, πολύ νεαρός, ήταν οι μόνοι από την αστυνομικοί δύναμη που κινήθηκαν πεζή προς το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι μου και κινδύνευαν. Δεν ξέρω τι έκαναν στη συνέχεια οι δύο αστυνομικοί, γιατί τότε ήταν που είδα τον Παύλο μαχαιρωμένο.

Όταν εγώ σε κατάσταση σχεδόν υστερική παρακαλούσα τους αστυνομικούς και σχεδόν τους τραβούσα από το μπουφάν τους για να έρθουν να βοηθήσουν τους φίλους μου, με πλησίασε ένας σωματώδης άνδρας, έφερε το πρόσωπο του πολύ κοντά στο δικό μου και μου είπε: "Τον π...η σου που μου τον έφερες στο μαγαζί". Το άτομο αυτό νομίζω ότι το είδα σε βίντεο αναρτημένο στο YouTube από επεισόδιο που είχε κάνει η Χρυσή Αυγή σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι», είπε.

Η κοπέλα ανέφερε ακόμα ότι αφότου το ασθενοφόρο είχε πάρει τον Παύλο, την πλησίασε ένας σωματώδης αστυνομικός που είχε μιλήσει μαζί του πιο πριν και της ζήτησε τα στοιχεία της. Όταν τον ρώτησε γιατί δεν έκανε τίποτα για να τους προστατεύσει, της απάντησε ότι είχε μόλις φτάσει στο σημείο. «Ο Παύλος είχε μαχαιρωθεί, ήταν όρθιος, κρατούσε το στήθος του και έλεγε ότι τον μαχαίρωσαν. Και έδειχνε προς την κατεύθυνση του δράστη. Τον δράστη δεν τον είδα, είδα μόνο το ασημί αμάξι. Αφότου ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε τον Παύλο, με πλησίασε ο αστυνομικός (σ. εκείνος που της είχε πει ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι) και μου ζήτησε τα στοιχεία μου. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τον Παύλο και τους υπόλοιπους όταν εγώ τον παρακαλούσα, προσποιήθηκε ότι μόλις είχε έρθει στο σημείο και ότι δεν βρισκόταν προηγουμένως εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν απολύτως λόγο γιατί να θέλουν να σκοτώσουν τον Παύλο. Νομίζω ότι το χτύπημα ήταν ψυχρό, αψυχολόγητο και παντελώς αναίτιο», περιέγραψε.

Πηγη: 
http://www.akous.gr/post.asp?uid=19782

Σχολιο:Απο την πρωτη στιγμη το Αντιστασιακο δελτιο ελεγε οτι και οι μπατσοι ηταν στο κολπο!!
Για αλλη μια φορα εκαναν πλατες στους φασιστες νεοναζι δολοφονους της Χρυσης Αυγης!
Προφανως η κοπελα αστυνομικος της ομαδας ΔΙΑΣ που συνελαβε επ'αυτοφορω τον δολοφονο, δεν ηταν Χρυσαυγιτισα και εκτελεσε στο ακεραιο το καθηκον της και ειναι αξιεπαινη για αυτο.Δικαιως λοιπον ο Προεδρος της Δημοκρατιας την τιμησε.

Οι υπολοιποι της εν λογω ομαδας ΔΙΑΣ θα πρεπει να τεθουν σε διαθεσιμοτητα αν οχι να αποταχθουν απο το σωμα.Η κοπελα αστυνομικος απεδειξε οτι εχει μεγαλυτερα κακαλα απο τους ανδρες συναδελφους της,οι οποιοι απλα κοιτουσαν!!!!!
Επισης αν εχουμε σωστη δικαιοσυνη,θα πρεπει να εξεταστει τυχον σχεση των αστυνομικων που απλα κοιτουσαν,με την Χρυση αυγη και να γινει εφοδος στα σπιτια τους απο την Αντιτρομοκρατικη για ερευνα για τυχον ενοχοποιητικα στοιχεια εις βαρος τους.(Αν φυσικα υπαρχουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου