Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ-ΤΙ ΒΡΗΚΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ?-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ Η ΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ!

Ερευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έγινε το πρωί της Κυριακής στο διαμέρισμα της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανίας, στους Αμπελοκήπους και σε ένα ακόμη διαμέρισμα στο Βύρωνα μετά από παραγγελία του ανακριτή.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στο σπιτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου βρισκόταν η ίδια μαζί με τρία ακόμη άτομα.
Κατά την έρευνα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογστές με τα εξαρτήματα τους και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.
Τα τρία άτομα που ήταν στο σπτι προσήχθησαν και ο ένας συνελήφθη, γιατι, όπως είπε, ήταν δικό του το πτυσόμμενο μεταλλικό μαχαίρι. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, απλώς έδωσε κατάθεση.
Πραγματικό οπλοστάσιο βρέθηκε σε σπιτι στον Βύρωνα, όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα με αποτέλεσμα να βραθούν μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες και δίκανα με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα περίστροφο μη λειτουργικό, δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα laptop.
Το σπιτι στο Βύρωνα είναι διώροφο, ιδιόκτητο και διαμένουν σε αυτό πατέρας και γιός μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προσήχθησαν προκειμένου να εξεταστούν. Σϋμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου