Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

3 ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ,ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!!!

ΑΜΑΛΙΑΔΑ:

   

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσαν «θηλιά» για έναν 59χρονο αγρότη από την Αμαλιάδα, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (09-10-2013) έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε μια ελιά, από συγγενικά του πρόσωπα, σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, λίγα λεπτά πριν προβεί στο απονεννοημένο διάβημα, φέρεται να τηλεφώνησε σε ανιψιό του, στον οποίο είπε ότι «φεύγει» από την ζωή. Ο ανιψιός του, ενημέρωσε την σύζυγο και ένα από τα παιδιά του 59χρονου, ώστε να τον προλάβουν, όμως η αναζήτησή του, είχε λίγο αργότερα μακάβριο τέλος.

Ο 59χρονος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό τον είχε καταρρακώσει, αφού, όπως ομολογούσε σε φιλικά του πρόσωπα, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε. Ιδιαίτερα αγαπητός και πατέρας τριών παιδιών, αγωνιζόταν για την οικογένειά του και φέρεται να είχε πει κάποιες φορές σε φιλικά πρόσωπα ότι δεν άντεχε άλλο και ότι μόνη λύση ήταν η αυτοκτονία.

Στον ελαιώνα που βρέθηκε απαγχονισμένος έφτασε αστυνομική δύναμη, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Αριστείδη Ανδρικόπουλο και λίγο αργότερα και ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σωρό του 59χρονου, ενώ αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Τραγικές «φιγούρες» οι οικείοι του, η γυναίκα και τα τρία παιδιά του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εικόνα που αντίκριζαν. Μάλιστα, ο ένας του γιός βρίσκονταν στην Αμαλιάδα από την Τρίτη με άδεια από τον στρατό, όπου και υπηρετεί την θητεία του.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Η γυναικα πήδηξε στο κενό από το μπαλκονι του σπιτιου της και στην γειτονιά επικράτησε πανικός - Στο σημείο έφτασαν γρήγορα ασθενοφόρα, αλλά ο θανατος της 46χρονης ήταν ακαριαίος - Η αυτοχειρας εργαζόταν για χρόνια στη δημόσια τηλεόραση και πρόσφατα είχε απολυθεί από την ΕΡΤ3 ...

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ (09-10-2013) απολυμένη εργαζόμενη του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης. Πρόκειται για διοικητική υπάλληλο η οποία εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 46χρονη προέβη στο απονενοημένο διάβημα στις 22:33. Πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Περδίκα και στην περιοχή επικράτησε πανικός.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη εκπνεύσει. Ήταν μία από τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο μετά το ξαφνικό λουκέτο στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από στενά συγγενικά της πρόσωπα για να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ της αυτοχειρίας και ψάχνουν στο σπίτι για τυχόν σημειώσεις της γυναίκας...

ΚΡΗΤΗ:

Με ένα κουζινομαχαιρο το οποίο κάρφωσε στην κοιλιά του, έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 87χρονος, ο οποίος βρεθηκε νεκρός, νωρίς σήμερα το μεσημερι σε χωραφι, στο Καβροχώρι Ηρακλείου.






Σύμφωνα με το CretaLive, ο ηλικιωμένος έλεγε εδώ και καιρό στους δικούς του ότι θα αυτοκτονήσει,
καθώς φέρεται να μην άντεχε τα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τον ταλαιπωρούσαν.
Και το έκανε πράξη, χθες το βράδυ, φεύγοντας από το σπίτι.
Πήγε στο χωράφι και εκεί, έδωσε φρικτό τέλος στη ζωή του.

Το άνδρα βρήκαν συγχωριανοί του, μεσα σε μια λιμνη αιματος και κάλεσαν την αστυνομία.
Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποφανθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου ενώ η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη.
Η σημερινή τραγωδία αποκαλύπτει ακόμη μία πτυχή, καθώς ο άνδρας, πριν από λίγους μήνες, είχε χάσει το γαμπρό του, γνωστό επιχειρηματία του Ηρακλείου, επίσης από αυτοκτονία.

Σχολιο:
Πρωτον:Το"αντιμετωπιζε ψυχολογικα προβληματα"το εχετε κανει καραμελα πλεον!!!
Ε,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ!!!ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ!!!!ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ!!!!
Ε,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!!
Δευτερον:
Ο κοσμος  ειναι απεγνωσμενος και νοιωθωντας να μην εχει σανιδα σωτηριας για να πιαστει,αυτοκτονει και ο Στουρναρας ζηταει νεους φορους!!!!

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!Θυμιζουμε οτι δεν ειχε κατεβει καν στις εκλογες!Αλλα γιατι να κατεβει,αφου προφανως γνωριζε οτι θα βολευτει????!!!)ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Αλλα θα μου πεις ντρεπονται τα διποδα γουρουνια(οι ομοιοι σου δηλαδη)για να ντραπεις εσυ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου