Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ACTIONAID:ΧΑΡΤΟΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!




 



...γεμάτο χιλιάδες πολύχρωμα οριγκάμι;
20 Οκτωβρίου 10:00 - 15:00
Έλα να φτιάξουμε χαρτογκράφιτι στο Καλλιμάρμαρο


Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλούμε στην πιο πρωτότυπη δράση που έχουμε διοργανώσει ποτέ! Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, σας περιμένουμε στο Καλλιμάρμαρο για να φτιάξουμε μαζί ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο χαρτογκράφιτι και να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της πείνας.

Αν η λέξη χαρτογκράφιτι σας είναι άγνωστη, είναι επειδή την εφηύραμε εμείς!  Πώς αλλιώς όμως, να περιγράψουμε τα πανέμορφα γκράφιτι που σχηματίζονται από χιλιάδες οριγκάμι; Και τι είναι οριγκάμι; Είναι διπλωμένα χρωματιστά χαρτιά, δηλαδή μια πιο περίτεχνη εκδοχή των χάρτινων καραβιών και σαϊτών που φτιάχναμε παιδιά. Δείτε περισσότερα εδώ

Εκείνη την ημέρα η ActionAid θα κλείνει 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό θέλουμε να σας καλέσουμε όλους να το γιορτάσουμε σε αυτή τη μοναδική δράση.Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, ελάτε μόνοι ή με τους φίλους σας, την οικογένεια σας και όποιον άλλον θέλετε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, για να προσθέσετε το δικό σας οριγκάμι στο πρωτότυπο αυτό έργο, ακολουθώντας τις απλές οδηγίες που θα σας δώσουμε εκεί. 

Στο τέλος της δράσης θα βγουν φωτογραφίες που θα αποτυπώσουν το εφήμερο αυτό έργο τέχνης και στη συνέχεια θα αφαιρεθούν τα διπλωμένα χαρτάκια για να μείνει το μνημείο ανέπαφο.

Θα σας περιμένουμε όλους εκεί για να γεμίσουμε το Καλλιμάρμαρο με χρώμα και να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης!

Εάν κάποιος/α ξέρει πώς να φτιάχνει οριγκάμι και θα ήθελε να βοηθήσει εθελοντικά την ημέρα της εκδήλωσης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας activista.hellas@actionaid.org ή2109212321.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

ActionAid Hellas


Το αντιστασιακο δελτιο στηριζει την προσπαθεια της 

ActionAid Hellas και θα ειναι στο Καλλιμαρμαρο στις

20/10/2013!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου