Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

O ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΣΤΗΛΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!!

Εχτες βραδυ ο δημος Αθηναιων εδειξε το αληθινο του προσωπο!!Ενα προσωπο σκληρο και αδυσωπητο στην ποιο ευαισθητη και ευαλωτη ομαδα πολιτων της Αθηνας:Στους αστεγους συμπολιτες μας!!!
Εστηλε την δημοτικη αλλα και την ελληνικη αστυνομια στο γηπεδο του ΡΟΥΦ να πεταξει στην κυριολεξια στον δρομο τους αστεγους που λογω της κακοκαιριας ειχαν βρει καταφυγιο εκει.Να σημειωθει οτι εκδιωξη των αστεγων εγινε ενω εξω επεφτε καταρακτωδης βροχη,τοση που η Πειραιως στην οποια βρισκετε το Ρουφ εκλεισε επειδη πλημμυρισε!!!!
Και αυτο εγινε μονο και μονο για να πραγματοποιηθει αγωνας μπασκετ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΑΜΙΝΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ!!!!
Αναμεσα στους αστεγους που απανθρωπα πεταξε στον δρομο,ο πρωην συνηγορος του πολιτη,Καμινης,ηταν μια εγκυος γυναικα και μια τραυματισμενη απο τροχαιο την οποια τελικα παρελαβε ασθενοφορο του ΕΚΑΒ.
Και σαν να μην εφτανε αυτο,πολλα απο τα πραγματα των αστεγων πεταχτηκαν απο υπαλληλους του δημου στα σκουπιδια!!!
ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΝΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!!
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ???ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!!ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ:ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΣΟΥ!!!!!
ΒΙΝΤΕΟ:

Ο προεδρος του ιδρυματος αστεγων Γιαννης Αποστολοπουλος προσπαθησε ματαια να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα σε παρεμβαση του στο Αποκαλυπτικο δελτιο του ΕΧΤRA3 CHANNEL!!!
Το Αντιστασιακο δελτιο θα στηλει επιστολη διαμαρτυριας μεσω mail στον Καμινη,στον αρμοδιο αντιδημαρχο αλλα και στον προεδρο του ιδρυματος αστεγων Γιαννη Αποστολοπουλο ο οποιος ειναι αξιο τεκνο της ΠΑΣΠ και νυν Πασοκος πρασινοφρουρος και θα ζητησει για να μην πουμε απαιτησει εξηγησεις για την αγρια εξωση των αστεγων απο το Ρουφ.
Αυτο θα γινει αυριο και μολις μας απαντησει ο δημος,οι απαντησεις θα δημοσιευτουν αμεσα στο Αντιστασιακο δελτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου