Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

EKTAKTO:ΡΩΣΙΑ:ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

Σε δραματική κατάσταση έχουν βρεθεί τις τελευταίες ώρες τα γεγονότα γύρω από την Ελλάδα. Η ομάδα κατόχων ελληνικών κρατικών ομολόγων απαίτησε σήμερα από τη Διεθνή Ένωση Ανταλλαγών και Παραγώγων (International Swaps and Derivatives Association, ISDA) να εκδώσει πόρισμα για το καθεστώς αυτών των κινητών αξιών.

Η απόφαση της ISDA πρέπει να εκδοθεί όχι αργότερα από τις 17.00 GMT (ώρα Γκρίνουιτς) την Τετάρτη. Δεν αποκλείεται ότι αύριο η Ελλάδα μπορεί ήδη να κηρυχτεί ευρισκόμενη σε κατάσταση χρεοκοπίας (αθέτησης υποχρεώσεων). Σε τέτοια περίπτωση η κατάσταση στις παγκόσμιες αγορές μπορεί να προσλάβει ανεξέλεγκτο χαρακτήρα, γιατί κανείς δεν ξέρει ακριβώς, ποιοι είναι οι κάτοχοι των ελληνικών ομολόγων και πόσα κατέχουν.

Τα παραπανω τα λενε πηγες απο την Ρωσια,οι οποιες θεωρουνται αρκετα εγκυρες.

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Αντι σχολιου δειτε αυτο:
ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ-ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ(Ειναι προ των πυλων αν οχι εντος,θα λεγαμε εμεις):

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ!!
ΕΦΡΑΙΜ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ-ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ:

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ!
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ-ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ!!!

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ:ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(ΛΑΔΙ,ΑΛΕΥΡΙ,ΖΥΜΑΡΙΚΑ,ΡΥΖΙ,ΟΣΠΡΙΑ,ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΚΛΠ),ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!!ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΠΑΤΑΤΕΣ,ΜΑΡΟΥΛΙΑ,ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΚΛΠ!!

Δεν θελουμε να πανικοβαλλουμε τον κοσμο και ουτε το κανουμε.Απλα κρουουμε τον κοδωνα του κινδυνου!Το ειπε ο γεροντας Παϊσιος,το ειπε ο Πατερας Ελπιδιος,το ειπε ακομα κι ο Εφραιμ του Βατοπεδιου(ναι,ο γνωστος):Ερχετε ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ!!!
Για αυτο σας λεμε:Τωρα που μπορειτε,ετοιμαστητε να αντιμετωπισετε τον χειροτερο εφιαλτη που ειναι εδω!Την πεινα!!Μαζεψτε τροφιμα τωρα που μπορειτε!
Εμεις στο Αντιστασιακο δελτιο,θα συνεχισουμε να σας ενημερωνουμε οσο ειναι εφικτο αυτο.
Κουραγιο Ελληνες!!Μη σκυβετε το κεφαλι!!Θα τα καταφερουμε και παλι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου