Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ-ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ!ΥΠΑΙΤΙΑ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ!!!

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ-ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ!!

Αυτο επικρατησε χτες ολο το απογευμα και μεχρι αργα το βραδυ με εκατονταδες επιχειρησεις-αναμεσα τους οι κινηματογραφοι ΑΣΤΥ και Αττικον,λεηλατηθηκαν και επαθαν σοβαροτατες υλικες ζημειες ενω αρκετες απο αυτες εγιναν παραναλωμα του πυρος!!!
Σταχτη εγιναν και δεκαδες τραπεζες(βασικα χεστηκαμε)σε κεντρικα σημεια της Αθηνας.

Ας παρουμε ομως απο την αρχη το χρονικο του τρομου:

Οπως καταγγελει πολιτης τα ΥΜΕΤ-ΥΑΤ εκαναν την αρχη,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ:

Sotiris Linardatos
δεν υπηρχαν κουκουλοφοροι στην αρχη της πορειας!πρωτα τα ΥΜΕΤ-ΥΑΤ ριξανε χημικα και δεν ξεραμε πως να αναπνευσουμε!ολος ο κοσμος ηταν ενωμενος, και βοηθουσε ο ενας τον αλλον!και αλλωστε ξερουμε απο που βγαινουν οι κουκουλοφοροι καθε φορα!που ηταν οι δημοσιογραφοι?φοβοντουσαν τοσο τον κοσμο που τραβουσανε απο τα μπαλκονια..μονο ο ξενος τυπος ηταν κατω μαζι μας στην πορεια!τερμα πια τα ψεματα!σας καταλαβαμε ολους!

Και ειναι γεγονος!Η αρχη εγινε την ωρα που ξεκινησε να μιλαει ο Μικης Θεοδωρακης!Με το που ειπε 2 κουβεντες(δεν προλαβε παραπανω)δεχθηκε και αυτος και ο ΗΡΩΑΣ Μανολης Γλεζος εκτεταμενη ριψη χημικων!!!
ΕΔΩ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

ΚΙ ΕΔΩ:

Στη συνεχεια ενω κουκουλοφοροι εκαναν ριψη αντικειμενων(ολοι ξερουμε ποιοι ειναι οι κουκουλοφοροι:ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΚΛΠ,ΚΛΠ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!!)οι ενστολοι δολοφονοι των ΥΜΕΤ-ΥΑΤ συνεχιζαν να ριχνουν τονους χημικων εναντιων πολιτων οι οποιοι διαμαρτυρονταν ειρηνικα,αφηνοντας τους κουκουλοφορους συναδελφους τους ανενοχλητους να σπανε και να καινε!!!
Στη συνεχεια η ενταση και η εκτεταμενη χρηση χημικων συνεχιστηκε στα στενα γυρω απο την πλατεια συνταγματος.
Το Αντιστασιακο δελτιο βρεθηκε μαζι με κοσμο στην Μητροπολεως κοντα στην εκκλησια της Αγιας Δυναμης.Μειναμε καμποση ωρα εκει ενω 2 τετραγωνα ποιο πανω οι ενστολοι δολοφονοι συνεχιζαν τα αισχη τους!!
Καποια στιγμη αρχισαν να κανουν ντου στην Μητροπολεως χωρις κανεναν λογο,αφου εκει ημασταν μαζεμενοι ειρηνικα διαμαρτυρομενοι πολιτες!!!!!
Για λογους ασφαλειας το Αντιστασιακο δελτιο κινηθηκε προς τον διπλανο δρομο(Οδος Απολλωνος)οπου επισης υπηρχε πολυς κοσμος συγκεντρωμενος.Μειναμε εκει 3 και πλεον ωρες.Με μαλοξ και ριοπαν βοηθουσα οποιον ειχε αναγκη.Ενας συμπολιτης μας δεχθηκε σε παρακειμενο δρομο επιθεση με χημικα και κλωτσιες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ,ΑΦΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!!
Του δωσαμε τις πρωτες βοηθειες με οτι διαθεταμε:Μαλοξ και ριοπαν ενω βρισκομασταν κοντα του για παν ενδεχομενο οσο μειναμε στο σημειο.
Γυρω στις 21:30 γινετε διπλο ντου απο Απολλωνος και Μητροπολεως ταυτοχρονα και μας κατεβαζουν σχεδον μεχρι την Ανδριανου στην καρδια της Πλακας.
Σχεδον ταυτοχρονα μπροστα μας απο την Ανδριανου περνανε ορδες της ομαδας ενστολων φονιαδων ΔΕΛΤΑ με κατευθηνση το Μοναστηρακι.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΔΑΘΗΝΑΙΩΝ ΗΤΑΝ ΣΒΥΣΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!!ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΒΥΣΤΑ ΜΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΜΙΝΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ!!!!

Αρχικα κατευθυνθηκα με κοσμο προς Μοναστηρακι οταν μαθαμε οτι ο σταθμος εκει εχει κλεισει.Οποτε πολλοι γυρισαμε προς τον Σταθμο Ακροπολη.Φτανοντας στην οδο Λυσικρατους ειδαμε οτι η Λ.Αμαλιας ηταν γεματη κοσμο και επικρατουσε ησυχια εκτος απο κανα-δυο επιδαπεδια καλαθια του δημου που καιγοντουσαν.
Μειναμε και εκει αλλη μια ωρα-ισως και λιγο παραπανω-οταν απο την μερια του Εθνικου κηπου ενστολοι φονιαδες εκαναν ρηψη χειροβομβιδων κροτου λαμψης στην αρχη(οσο εριχναν κροτου-λαμψης παραμεναμε στη θεση μας)και αργοτερα(προφανως τους ανεφοδιασαν)καπνογονων και ασφυξιογωνων,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ!!!!
ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1:

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2:

ΔΕΛΤΑΔΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ-ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ:

"Πόλεμος" με χημικά και δακρυγόνα στο κέντρο της... από Miss-Jessy-Lays
ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!ΟΙ 199 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!
ΑΥΡΙΟ:ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ(ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ),ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ,ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΛΠ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου