Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ"ΜΑΚΕΛΕΙΟ"ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΣΡ!!!

Αναδημοσιευουμε αυτουσια την ανακοινωση του"Μακελειο"με τον Στεφανο Χιο απο το ομωνυμο σαιτ.Το σαιτ θα αναγραφει ως πηγη στο τελος του κειμενου.

ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΡ:
Πρόκειται για την πιο ελεινή πυραμίδα λογοκρισίας της χώρας. Κρατικοδίαιτων ινστρούχτορων διακομματικής φασιστικής αντίληψης και απομεινάρι μακαρθισμού που λεκιάζει ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση του ξενόφερτου Παπαδήμιου.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει δηλώσει δημόσια ότι θα τους κυνηγήσει με όποιο τρόπο βρει. Όχι μόνον δικαστικά. Αλλά και με άλλες μεθόδους. Θέλουν δεν θέλουν ή θα βάλουν μυαλό και θα μας αφήσουν να μιλάμε ελεύθερα ή θα τους γονατίσουμε. Και έχουμε την δύναμη. Τον κόσμο. Τον λαό.

Θέλουμε όλοι να συνταχθείτε μαζί μας. Οι εχθροί της αλήθειας είναι και εχθροί του λαού. Ήδη μας έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα έκφρασης. Θέλουν το απόλυτο φίμωμα. Είναι παρελκόμενα ξένων συμφερόντων.



Το ΚΟΝΤΡΑ δεν αντέχει άλλα πρόστιμα. Είναι πια κοινό μυστικό.

Το ΕΣΡ πάει να μας κλείσει. Καταλαβαίνουμε το κανάλι αλλά καταλαβαίνουμε και το πάθος του κόσμου να ενημερώνεται χωρίς εξαρτήσεις.

Αυτά τα υποκείμενα θα λογοδοτήσουν. Όχι σε μας. Στο κόσμο. Που δεν έχει να πληρώσει την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τα καθημερινά του.

Ειλικρινά εδώ και πολύ καιρό αυτά τα μάπετ σόου είναι απέναντι μας. Το κρίμα στο λαιμό τους. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα με πόσους τα έχουν βάλει.

ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr

Απο σχολιο αναγνωστη στο Μακελειο αναδημοσιευουμε παρακατω την λιστα με τα μελη του ΕΣΡ:


Σύνθεση Ολομελείας ΕΣΡ
http://www.esr.gr/arxeion-xml/pages/esr/esrSite/view?section=035516d6c0ab1e7683571826e98263e5&categ=ddc4df04665a1e7983571826e98263e5&last_clicked_id=link4

Ιωάννης Λασκαρίδης, Πρόεδρος
Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου ε.τ.

Λίνα Αλεξίου, Αντιπρόεδρος
Δημοσιογράφος.

Εύη Δεμίρη, Μέλος
Δημοσιογράφος.

Γεώργιος Στεφανάκης, Μέλος
Δικηγόρος.

Γιάννης Παπακώστας, Μέλος
Καθηγητής της Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κωνσταντίνος Τσουράκης, Μέλος
Δημοσιογράφος.

Κωνσταντίνος Αποστολάς, Μέλος
Δρ. Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Τον Στεφανο ισως να τον κοψετε κουφαλες!!Εμας ομως δεν μπορειτε να μας κλεισετε το στομα!!!Δεν μας"πιανει"το ΕΣΡ!!!
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ-ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ!!!ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ???ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου