Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ!!!!20ΧΡΟΝΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ-ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ-3 ΛΕΠΤΩΝ,ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ!!!

Εξωφρενική καταγγελία για την αδράνεια της αστυνομίας σε ξυλοδαρμό 20χρονης στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων από ομάδα επτά-οκτώ ατόμων.
Η 20χρονη, όπως καταγγέλλει στο epiruspost.gr, δέχτηκε άνευ λόγου επίθεση το βράδυ της Πέμπτης από ομάδα νεαρών αγοριών, αλλά αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η ανύπαρκτη αντίδραση της αστυνομίας στις κλήσεις της για βοήθεια.
Η ίδια κάλεσε την αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί δεν αντοποκρίθηκαν ποτέ στην κλήση της παρά το γεγονός ότι το αστυνομικό τμήμα βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σημείο που τους περιέγραψε η κοπέλα.
Αφού μάταια περίμενε την προστασία της ΕΛ.ΑΣ., αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον πατέρα της , ενώ προσπαθούσε τρέχοντας να ξεφύγει από τη μανία των νεαρών. Λίγη ώρα αργότερα, ο πατέρας της έφτασε στο χώρο πίσω από τη Νομαρχία όπου είχε καταφύγει το κορίτσι, με τους νεαρούς όμως να παραμονεύουν σε κοντινό σημείο.
Ακολούθησε τηλεφώνημα του πατέρα στην Αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά χρειάστηκε πάνω από 20 λεπτά για μια απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια, με αποτέλεσμα οι δράστες να έχουν τραπεί σε φυγή.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:
Ε,ΝΑΙ!!ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ!!ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!
ΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ!!!Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου