Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

"ΕΦΥΓΕ"ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νίκος Απέργης καθώς έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό. Ο Νίκος Απέργης υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως πολιτευόμενος στον δήμο Αθηναίων.Ο Νίκος Απέργης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Σπούδασε Θέατρο στην Ανώτερη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου και ασχολήθηκε επαγγελματικά στο θέατρο, το ραδιόφωνο την τηλεόραση και τον κνηματογράφο. Βραβεύτηκε, ως συγγραφέας, για το θεατρικό έργο του οι «Σφουγγαράδες»



Από το 1982 και μέχρι σήμερα ασχολήθηκε παράλληλα, με το Marketing και την Διαφήμιση. Παντρεύτηκε την ηθοποιό Μαίρη Κυβέλου με την οποία απέκτησε ένα γιο τον Αντώνη.


Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος επί 6 συνεχείς τετραετίες στον Δήμο Αθηναίων Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος κατά περιόδους σε όλες σχεδόν τις δημοτικές δραστηριότητες. (Από την ίδρυση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας, την ίδρυση της A.T.V (Αθήνα Ανεξάρτητη τηλεόραση) - που υπήρξε ο προπομπός της ιδιωτικής τηλεόρασης - ως τους τομείς Στρατηγικού σχεδιασμού, Παιδείας, Οικονομικών, Τεχνικών, Καθαριότητας, Πρασίνου - Τελευταία δραστηριότητά του η Προεδρία του Οργναισμού Νεολαίας και Άθλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου