Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΚΡΑΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ.ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΕΚΡΑΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ!!!

ΝΑΟΥΣΑ:
Η είδηση του γιουχαΐσματος και της φραστικής επίθεσης σε βουλευτή που έτρωγε στην Ναουσα έρχεται να συμπληρωθεί στα πολλά περιστατικά επιθέσεων σε πολιτικά πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Μόνο που αυτήν τη φορά υπήρχε μια καινούργια πτυχή: οι οργισμένοι πολίτες δεν αποδοκίμασαν μόνο και ανάγκασαν σε φυγή τον βουλευτή αλλά… του έφαγαν και το φαγητό!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας γευμάτιζε σε κεντρική ταβέρνα στη Ναουσα όταν οργισμένοι πολίτες (αντιεξουσιαστές και αναρχικοί σύμφωνα με κάποια τοπικά μέσα) τον εντόπισαν και άρχισαν να τον «στολίζουν» με κοσμητικά επίθετα.

Στη συνέχεια, του ζήτησαν επιτακτικά να φύγει από τον χώρο με τον ίδιο να απαντά πως θα αποχωρήσει όταν τελειώσει το γεύμα του. Με τους αγανακτισμένους να επιμένουν αλλά το ίδιο να κάνει και ο κ. Τόλκας, επιστρατεύτηκε η... μοναδική λύση της κατανάλωσης του φαγητού του! Οι συγκεντρωμένοι πολίτες άρχισαν να πίνουν και να τρώνε από το τραπέζι του με αποτέλεσμα ο βουλευτής να αποχωρήσει φανερά ενοχλημένος!

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!

Στη βουλή και στα τηλεπαράθυρα «κλαίει» κι αυτός για το δράμα του λαού, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό του, πάνω απ΄ όλα οι ανέσεις και η καλοπέρασή του.
Ο λόγος για τον τέως υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Καστανίδη ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή ταξίδευε, πρώτη θέση, με την πτήση των 9.30 της Aegean από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη.
Στο αεροπλάνο, για κακή του τύχη, ήταν δεκάδες διαπρεπείς έλληνες γιατροί που πήγαιναν σε ιατρικό συνέδριο στο Hyatt στη συμπρωτεύουσα.
Κάποια στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ένας από τους πιο κορυφαίους γιατρούς της χώρας μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του Καστανίδη στην πρώτη θέση, δεν άντεξε και γύρισε και του είπε: "καλά δεν ντρέπεστε να ταξιδεύετε ακόμη και σήμερα στην πρώτη θέση; Εγώ την δική μου θέση την πληρώνω από τη τσέπη μου.
Γιατί όμως να πληρώνω και τη δική σας θέση και τα προνόμια σας; Θα παθαίνατε κάτι αν ταξιδεύατε σε οικονομική θέση;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος ο γιατρός.
Ο Καστανίδης κατέβασε το κεφάλι και δεν είπε ούτε λέξη!
Τότε τη σκυτάλη της κριτικής πήρε έτερος γιατρός ο οποίος με ειρωνικό τρόπο σχολίασε: «δεν το βλέπεις το παχύδερμο που δεν συγκινείται».
Οι επιβάτες πάντως πολύ το καταχάρηκαν και χειροκροτούσαν!
Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, ο Καστανιδης την έκανε αμέσως με ελαφρά πηδηματάκια και σίγουρα θα το ξανασκεφτεί (;) να ταξιδέψει πρώτη θέση εις υγείαν των κορόιδων φορολογούμενων…
ΚΟΖΑΝΗ-ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ:
Στο "στόχαστρο" των καρναβαλιστών του group «Λάκκος τ’ Μάγγαν» βρέθηκε ο Πάρις Κουκουλόπουλος που πέρασε το Καρναβάλι στην Κοζάνη. Δε διαμαρτυρήθηκε όμως καθόλου!

Στο πλαίσιο των εθίμων για το Καρναβάλι, το group «Λάκκος τ’ Μάγγαν» ανέλαβε να πασαλείψει με λίγο γιαούρτι - χωρίς να συναντήσουν αντίσταση - τα πρόσωπα των κ.κ. Κουκουλόπουλου, Γελαδάρη και Μαλούτα, συμβαδίζοντας πλήρως με το πνεύμα του πεζοπόρου τμήματός τους, που είχε ως θέμα το γιαούρτωμα των πολιτικών.

ΦΕΡΡΕΣ ΕΒΡΟΥ-ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ ΜΕ...ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ(!)ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Γ.ΝΤΟΛΙΟ:
Ο πρώην υπουργός ενώ περίμενε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίθεση από έναν ηλικιωμένο ο οποίος άρχισε να τον χτυπά με μια πατερίτσα που χρησιμοποιούσε. Τελικά αφού πρώτα του κατάφερε 3-4 χτυπήματα οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν ενώ ο πρώην υπουργός δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ-ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Γ.ΠΛΑΚΙΩΤΗ:
Ο Βουλευτής Γ. Πλακιωτάκης επέλεξε σήμερα να πιει παρέα με ξενοδόχους τον καφέ του σε καφετέρια στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, 50 μέτρα από την υπό κατάληψη αντιπεριφέρεια Λασιθίου.
Πολίτες που βρισκόταν στην πλατεία αλλά και άτομα από την κατάληψη της αντιπεριφέρειας, πήγαν στο σημείο που βρισκόταν ο Βουλευτής και ... άρχισαν να φωνάζουν και να τον αποδοκιμάζουν για το νέο μνημόνιο.Ο βουλευτής τελικά φυγαδεύτηκε από τη συνοδεία του, με το βουλευτικό αυτοκίνητο μέσα από τον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου...


ΠΗΓΗ: http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου