Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!


Εντός του γηπέδου Κατερίνης, το βράδυ του Σαββάτου, ένας 51χρονος περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και αυτοπυρπολήθηκε.

Μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή στις…..

12 το πρωί της Κυριακής. Τα αίτια της πράξης του είναι ακόμα άγνωστα, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει την υπόθεση.

Σύμφωνα με όλα όσα μάθαμε από την Κατερίνη υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο συνάνθρωπός μας να κάηκε λόγω σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων.

ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr

Μικρο σχολιο:Προφανως ο συγχωρεμενος ηταν και πατερας.......

ΑΓΡΙΝΙΟ:
32ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΓΥΑΛΙ!!!

Ένας 32χρονος από το Αγρίνιο μεταφέρθηκε χθες βράδυ επειγόντως στο νοσοκομείο, αφού αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του

Η απόπειρα, σύμφωνα με το agriniopress.gr, έγινε στις 19:30, όταν ο 32χρονος άρπαξε ένα γυάλινο ποτήρι και αφού το έσπασε, με τα γυαλιά κόπηκε στα χέρια του.

Οι οικείοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Τις σχετικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
ΑΓΡΙΝΙΟ-49ΧΡΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΠΙΑ!!!

Και νέα απόπειρα αυτοκτονίας σήμερα στο Αγρίνιο. Μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών φαρμάκων κατανάλωσε 49χρονη, που το μεσημέρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης

Η 49χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και το μεσημέρι κατάπιε μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών, ενώ άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης της.

Η απόπειρα όμως έγινε αντιληπτή από τους οικείους της, που την μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρίνιου, όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η Αστυνομία ενεργεί την σχετική προανάκριση.

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ!!ΜΙΑ!!!ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΙΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!ΠΟΣΟΥΣ????ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑΣ!!!!
ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου