Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!!

Το περιστατικο ειναι λιγο παλιουτσικο αλλα σημερα εγινε γνωστο:

-Νεκρός βρέθηκε τελικά έξω από το αυτοκίνητο του, μεταξύ των χωριών Λάκκων και Φουρνέ ο 46χρονος Σ. Σ.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο.

Επισημαίνεται πως το αυτοκίνητο δίπλα στο όποιο βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας βρίσκονταν σταματημένο στο συγκεκριμένο σημείο από χθες το πρωί καθώς κάτοικοι της περιοχής το είχαν δει ακινητοποιημένο στο ίδιο μέρος.

Τελικά, μετά και από την δημοσιότητα που δόθηκε στην εξαφάνιση του 46χρονου κι έπειτα από τις μαρτυρίες των κατοίκων πως υπήρχε ένα Ι.Χ σταθμευμένο στο σημείο από την προηγούμενη ημέρα, ομάδα εθελοντών του δήμου Πλατανιά και κατοίκων της περιοχής έφθασαν στον τόπο, όπου τελικά διαπίστωσαν πως μεσα στο όχημα βρίσκονταν νεκρός ο 46χρονος βιβλιοπώλης.

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος πατέρας ενός παιδιού μόλις έξι μηνών, αγνοείτο από το Σάββατο το πρωί, όταν έκλεισε το κατάστημά του, καθώς διατηρούσε βιβλιοπωλείο στην περιοχή των Βρυσσών, και αναχώρησε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Παρακαλαμε για την ημερα που θα ακουσουμε οτι "αυτοκτονησε"καποιος απο τους 300 δοσιλογους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου