Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΗΞΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εληξε λιγο πριν τις 18:00 η καταληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο Υπουργειο Αναπτυξης,αφου οι μπασταρδοι των ΥΜΕΤ-ΥΑΤ-ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!!-φυγαδευσαν απο την πισω πορτα τον Ποπαϋ-Παπακωνσταντινου!!!
Νωριτερα,οι πουτανας γιοι των ΥΜΕΤ-ΥΑΤ εκαναν επιθεση στα στελεχη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τραυματιζοντας,ευτυχως ελαφρα,αρκετα στελεχη της ΓΕΝΟΠ.
Λιγα λεπτα μετα τις 18:00 αποχωρησαν και οι(βολεμενοι προφανως)εργαζομενοι του υπουργειου(και λεμε βολεμενοι γιατι για να δουλευεις σε υπουργειο πρεπει να εχεις χοντρο βυσμα!!!).
Στο Γεννηματα ο προεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,κ.Νικος Φωτοπουλος.

Στο νοσοκομείο «Γεννηματά» μετέβη απόψε (Τετάρτη) ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος για προληπτικές, σύμφωνα με πηγές της Ομοσπονδίας, εξετάσεις,αφου κατα την επιθεση των ενστολων δολοφονων δεχθηκε δολοφονικο χτυπημα με ασπιδα,συμφωνα με πληροφοριες,ενστολου φονια!!!!!

Το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ που συνεδρίασε απόψε αποφάσισε εξάλλου καταλήψεις από αύριο στους χώρους εργασίας του Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ στις 10.30 αύριο το πρωί και πορεία προς τη Βουλή.

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ:

"Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, από τις 12 το μεσημέρι τελεί σε κατάληψη από μια ομάδα συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Μαζί με τον Υφυπουργό, Γιάννη Μανιάτη, δεχτήκαμε το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και ακούσαμε τα αιτήματά τους, τα οποία συνοψίζονται στο να αποσύρει η κυβέρνηση διάταξη από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, το Δεκέμβριο του 2011, και έρχεται αύριο προς κύρωση στη Βουλή.
Η διάταξη αυτή αφορά στη δυνατότητα του Ελληνικού Δημοσίου να πουλήσει μερίδιο στα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρισμού και εντάχθηκε στην ΠΝΠ μετά από συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεδομένου ότι κρίθηκε πως προηγούμενη διατύπωση ήταν αντίθετη στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Παρά το γεγονός ότι επανάλαβα την πρόθεση της Κυβέρνησης να διατηρήσει δημόσιο έλεγχο των δικτύων ηλεκτρισμού σε όποια διαδικασία αποκρατικοποίησης, η κατάληψη συνεχίζεται.
Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση συνολικά και ο συγκεκριμένος Υπουργός δεν νομοθετούν κάτω από απειλές και καταλήψεις.
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ας αναλάβει τις ευθύνες της σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα στιγμές", αναφέρει το δελτίο τύπου του ΥΠΕΚΑ.
ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ Η ΜΟΝΑΔΑ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012
Κ Α Τ Α Λ Η Ψ Η
Τα Σωματεία της ΔΕΗ Μεγ/λης έθεσαν εκτός λειτουργίας από τις 2:30 το μεσημέρι τον Πύργο ΄Ελέγχου Ταινιόδρομων και Τροφοδοσίας λιγνίτη του Λ.Κ.Μ

Οι εργαζόμενοι στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη αντιστέκονται στις αντεργατικές πολιτικές Κυβέρνησης - Τρόικας - ΔΝΤ.
Με τις αποφάσεις που ετοιμάζονται να πάρουν, ανατρέπουν τα πάντα σε όφελος των δανειστών, των τραπεζών και του ΣΕΒ.
Συντρίβουν τον κατώτερο μισθό μετατρέποντας τους μισθούς σε επίδομα φτώχειας, καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Ανοίγουν το δρόμο για χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, ενώ δημιουργούν ένα εφιαλτικό εργασιακό τοπίο που θα εκτινάξει την ανεργία στα ύψη.
Με τις περικοπές στις συντάξεις, την Κοινωνική Ασφάλιση, στα Δημόσια Συστήματα Υγείας και Παιδείας οδηγούν τη χώρα σε κατάρρευση και χρεοκοπία, για να πληρωθούν οι δανειστές και να διασωθούν οι τραπεζίτες και το κεφάλαιο.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε το ξεπούλημα Μονάδων της ΔΕΗ

ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΜΕ τις μεγάλες και άδικες μειώσεις
στους μισθούς των εργαζομένων, στα Ορυχεία και τις Μονάδες

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Τα Δ.Σ των Σωματείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου