Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Αθηνα
8/2/2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΤΟ ΡΟΥΦ



Θεμα:Ο δημος Αθηναιων πεταξε στην κυριολεξια στον δρομο τους αστεγους συμπολιτες μας!!


Κ.δημαρχε,κ.Αντιδημαρχε(μονολοτι δεν βρηκα τροπο επικοινωνιας μαζι σας κ.Καλλιοπη Γιαννοπουλου),λοιποι συναρμοδιοι:

Σας στελνω αυτην την επιστολη διαμαρτυριας με αφορμη την βιαιη εξωση εν μεσω καταρρακτωδους βροχης την περασμενη Δευτερα 5/2/2012,αστεγων συμπολιτων μας απο το Γηπεδο Ρουφ με εντολη του δημαρχου(πρωην συνηγορο του πολιτη,αλλα μαλλον αυτα τα ξεχασατε κ.Δημαρχε και τωρα εχετε στραφει εναντια στον πολιτη,γιατι και οι αστεγοι παραμενουν πολιτες αυτης της πολης!).

Την περασμενη Δευτερα λοιπον ο κ.Δημαρχος εδωσε εντολη στην Δημοτικη αστυνομια να πεταξει στην κυριολεξια στον δρομο τους αστεγους συμπολιτες μας,οι οποιοι λογω κακοκαιριας ειχαν βρει καταφυγιο εκει.Η δημοτικη αστυνομια ως συνηθως ετρεξε να κανει οτι της ειπατε με τη συνδρομη της Ελ.Αστυνομιας(η οποια δεν επεναιβει,απλα ηταν παρουσα)και πεταξε-μερικοι λενε με τις κλωτσιες(κατι που δεν μπορω να ασπαστω αφου δεν ημουν παροντας)-στον δρομο τους αστεγους συμπολιτες μας,αναμεσα τους μια εγκυος γυναικα και αλλη μια τραυματισμενη απο τροχαιο την οποια τελικα πηρε ασθενοφορο του ΕΚΑΒ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΞΩ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ!!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Και ερωτω κ.Δημαρχε,κ.Αντιδημαρχε και λοιποι συναρμοδιοι:

1)Αυτη ειναι η κοινωνικη μεριμνα του δημου Αθηναιων??
2)Ειναι ποιο σημαντικος ενας αγωνας μπασκετ απο τις ανθρωπινες ζωες συμπολιτων μας???
3)Ως γνωστον την ιδια μερα η οδος Πειραιως που βρισκετε το γηπεδο,πλημμυρισε.Τι θα γινοταν κ.Δημαρχε αν θρηνουσαμε νεκρους επειδη τους πεταξατε εν μεσω καταρακτωδους βροχης στον δρομο(Οδος Πειραιως)ο οποιος πλημμυρισε????
4)Ο δημος Αθηναιων,δοξα το Θεο,διαθετει και αλλα γηπεδα μπασκετ.Δεν μπορουσε να γινει αλλου ο αγωνας μπασκετ???
5)Με ποιο σκεπτικο δωθηκε εντολη να πεταχτουν στον δρομο αστεγοι συμπολιτες μας ενω εξω εριχνε καρεκλοποδαρα,μονο και μονο επειδη η θερμοκρασια ανεβηκε 2-3 βαθμους???!!Δηλαδη κακοκαιρια για τον Δημο Αθηναιων θεωρητε μονο το κρυο και οι χιονοπτωσεις????

Η παρουσα επιστολη κοινοποιητε επισης στην Διευθυνση μεριμνας του δημου,στο ΚΥΑΔΑ,και στην ΟΑΚΠ του δημου.
Παρακληση προς την γραμματεια του κ.Δημαρχου:Προωθηστε την παρουσα επιστολη στην κ.Αντιδημαρχο κ.Καλλιοπη Γιαννοπουλου γιατι δεν βρηκα τροπο επικοινωνιας μαζι της.
Ευχαριστω
Αντιστασιακο δελτιο http://antistasiakodeltio.blogspot.com

υστ:Η παρουσα επιστολη αλλα και οι οποιες απαντησεις εκ μερους του δημου,θα δημοσιευτουν στον παραπανω ιστοτοπο και κατα συνεπεια στο διαδικτυο.
υστ2:Σε οτι αφορα εσας κ.Αποστολοπουλε,επειδη ετυχε και ειδα τις 2 εκπομπες(Μακελειο με τον Στεφανο Χιο κα Αποκαλυπτικο δελτιο με τον Ακη Παυλοπουλο)προσπαθησατε ματαιως να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα και να υποστιριξετε τον δημαρχο σας.Και ειναι κριμα και ειλικρινα λυπαμαι γιατι ειστε νεος ανθρωπος και θα πρεπε να ειστε ποιο ανοιχτομυαλος.
Αναφερομαι κυριως στο θεμα της βιαιης εξωσης απο το γηπεδο Ρουφ,αστεγων συμπολιτων μας και οχι στο θεμα του ξενοδοχειου στα εξαρχεια για το οποιο ενδεχομενως να εχετε δικιο.


ΣΧΟΛΙΟ:Η Επιστολη εσταλη.Τωρα αναμενουμε τις απαντησεις οι οποιες επισης θα δημοσιευτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου