Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ"ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ":Ο ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΧΑΡ.ΒΑΡΔΗΣ ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!!


Κυριακή 21/10/2012, κινητοποίηση των εργαζόμενων του ξενοδοχείου "Πεντελικόν" που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 8/2, μαζί με το συνδικάτο Επισιτισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων και την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς.

Ο ιδιοκτήτης Χ. Βάρδης βιαιοπραγεί 3 φορές κατά εργαζομένων και μελών του Συνδικάτου.

 
Και χρωστάμε, και δέρνουμε, είναι φαίνεται τα πιστεύω του. Ντροπή κύριε Βάρδη. Εαν δεν κάνουμε λάθος στο ξενοδοχείο σας συνέτρωγε παραμονή εκλογών ο Μπόμπολας με τον Τζέφρι στα σκοτάδια όταν τους φωτογράφισαν δημοσιογράφοι. Στο ξενοδοχείο σας επίσης έγινε ο φανταχτερός γάμος ενός από τα παιδιά του αφεντικού του ΙΚΑ, ανεκδιήγητου κομματόσκυλου Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Έτσι ξέρετε να λύνετε τους λογαριασμούς σας; Με ξύλο και προπηλακισμούς; Τι έκανε ο εργαζόμενος; Σας έβρισε; Τον ρωτάτε εαν έχει να φάει αυτός και τα παιδιά του;

Και για να θυμηθούμε μερικά για τον κ.Βάρδη.
(Παλιοτερο αρθρο απο τον τυπο)"Χειροπέδες στον επιχειρηματία Χαράλαμπο Βαρδή, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Πεντελικόν», πέρασαν χθες το πρωί στην Κηφισιά οι άνδρες του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας. Οπως έγινε γνωστό, ο 67χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για μη απόδοση Φόρου Προστιθέμενης Αξίας και Φόρου Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Συγκεκριμένα το ύψος της οφειλής από μη απόδοση ΦΠΑ για τη φορολογική περίοδο από 01-01-2011 έως 30-04-2011 ανέρχεται σε 85.457,12 ευρώ και επιπλέον κατά τη φορολογική περίοδο από 01-03-2011 έως 30-04-2011 δεν απέδωσε ΦΕΕ που ανέρχεται σε 1.995,24 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει παλαιότερα αίτηση για υπαγωγή της εταιρίας Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΒΑΡΔΗΣ Α.Ε. στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, ωστόσο ο ίδιος με αίτημά του τον Ιούλιο του 2010 ζήτησε την έξοδο της συγκεκριμένης εταιρίας από το άρθρο 99, καθώς οι υποχρεώσεις απέναντι στην Alpha Bank, η οποία είχε υποθηκεύσεις και προσημειώσεις επί των ακινήτων της εταιρίας, εξυπηρετούνταν κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο οι υποχρεώσεις της εταιρίας Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΒΑΡΔΗΣ Α.Ε. προς την Alpha Bank άγγιζαν το 2010 τα 26.000.000 ευρώ, έχοντας μάλιστα υποθηκευθεί ακίνητα του ομίλου και πρόσθετα δάνεια που απαιτήθηκαν για να δημιουργηθούν τα τρία εστιατόρια που λειτουργεί στη μαρίνα Φλοίσβου.

Στην εταιρία του κ. Βαρδή ανήκει και το «Κτήμα Πεντελικόν» στη Βαρυμπόμπη, ενώ «αγκάθι» αποτελούν τα επτά καταστήματα της της αλυσίδας των γερμανικών αρτοποιείων Aric Kaizer, οι ζημιές στα οποία υπολογίζονται ότι ξεπερνούν τα 4.000.000 ευρώ!"

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:Εδω παει αυτο που λενε"Εκει που μας χρωσταγανε,μας πηραν και το βοδι!!!"!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ,ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ!!!!ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΡΙ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου