Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΚΛΟΜΠ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΣΙΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ CNN!!!

Εδω και καιρο φωναζουμε οτι δεν εχουμε δει τα χειροτερα. Και ουτε τα ειδαμε ακομα. Αυτο ειναι μια προκαταβολη απο οσα ερχονται!!!

  • το μονο που μαθαμε και οχι απο καποιο ελληνικο blogg ή sait αλλα απο το CNN ηταν οτι πεθανε ενας 15χρονος απο χτυπηματα στο κεφαλι πιθανων απο γκλοπ στις 32 το μεσημερι.Οταν λοιπον μπορεσαν πηγε ενας γιατρος απο εμας στον Ευαγγελισμο που ειχε και γνωστους γιατρους (ο Ευαγγελισμος γεματος αστυνομια και ασφαλεια για πρωτη φορα) και ακολουθει το εξης (δεν μπορω να πω το ονομα του γιατρου σορρι)

  • οντος ειχαμε ενα περιστατικο με εναν 15χρονο δεν μπορω να σου πω τιποτα επισημα γιατι εχουμε εντολη απο την διοικηση να μην πουμε τιποτα για κανενα περιστατικο σημερα οποτε οτι σου λεω ειναι ανεπισημο...Λοιπον εχουμε ενα περιστατικο με εναν 15χρονο με χτυπηματα στο κεφαλι πιθανον απο γκλοπ ο οποιος ειναι κλινικα νεκρος......
  •  (ο Ευαγγελισμος γεματος αστυνομια και ασφαλεια για πρωτη φορα) και οι γιατροι λενε :οντος ειχαμε ενα περιστατικο με εναν 15χρονο δεν μπορω να σου πω τιποτα επισημα γιατι εχουμε εντολη απο την διοικηση να μην πουμε τιποτα για κανενα περιστατικο σημερα

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα μας εστηλε ο χρηστης facebook Kwstas Kwstakis.Tον ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν επιβεβ αιωθηκε ομως κατι και ειμαστε διατρητοι ρε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμενω καποια ενημερωση(δεν ξερω σε ποση ωρα η ωρες).

    Παντως στον Ευαγγελισμο εχει δωθει απαγορευση να πουν οτιδηποτε για το περιστατικο.ΑΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΞΕ/ΥΠΑΡΧΕΙ!Αλλιως τι απαγορευουν???Το τιποτα???

    Υστ:Μην βιαζεσε.Το καλο πραγμα αργει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή