Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ zougla.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό, που αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται κάποιοι τις κινητοποιήσεις των μαθητών, σημειώθηκε σήμερα στο 1o & 2o Γυμνάσιο Σάμου.

Γονείς και μαθητές είχαν συγκεντρωθεί για να αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κατάληψη του σχολείου τους, αφού υπήρχε διαφωνία σχετικά με την απόφαση της γενικής συνέλευσης των γονέων την περασμένη Παρασκευή.

Ενώ οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη, ένας πατέρας, ονόματι Κ. Αξιώτης ο οποίος είναι αστυνομικός, σύμφωνα με τις καταγγελίες των παρευρισκομένων, επιτέθηκε σε μια ομάδα μαθητών και άρχισε να χτυπά έναν από αυτούς. Η διευθύντρια του σχολείου, Μαρία Ξύδη, επιχείρησε να προστατέψει το παιδί, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτή χτυπήματα.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου, αφού είχε χτυπηθεί στη γνάθο.

Σύμφωνα με το Ράδιο Σάμος, έχουν ξεκινήσει οι προανακρίσεις με αυτεπάγγελτη παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ οι γονείς του παιδιού και άλλοι γονείς μεταβαίνουν στον εισαγγελέα της Σάμου, ζητώντας τη δίωξη του πατέρα.

Ως «τραμπουκική και φασιστική συμπεριφορά» χαρακτήρισε το συμβάν ο γραμματέας της ΕΛΜΕ Σάμου, κ. Νίκος Παπαβασιλείου.



Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Παπαβασιλείου στη zougla.gr

«Αλίμονο, αν οι γονείς τεθούν σε διατεταγμένη υπηρεσία έναντι των παιδιών τους που αγωνίζονται για τη διατήρηση του δωρεάν και δημόσιου χαρακτήρα της παιδείας…» σημείωσε ο κ. Παπαβασιλείου.
Από την πλευρά του, ο αστυνομικός αναφέρει πως αντέδρασε έτσι διότι κάποια παιδιά προσπάθησαν με τη βία να πάρουν τον γιο του στην κατάληψη.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ:ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ,Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου