Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ-ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!



Ξύλο στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανάμεσα σε ΜΑΤ και εργαζομένους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που εισέβαλαν στο χώρο σπάζοντας τα προστατευτικά ρολά! 


Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν υπήρχε στο χώρο  καθόλου αστυνομική δύναμη, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα διμοιρίες των ενστολων δολοφονων των ΥΜΕΤ-ΥΑΤ έκαναν την εμφάνισή της, ενώ οι εργαζόμενοι των Ναυπηγίων αντέδρασαν, αρχικά, κάνοντας καθιστική διαμαρτυρία στα σκαλιά της κεντρικής εισόδου.



Λίγο αργότερα επιχείρησε να μιλήσει με το συγκεντρωμένο πλήθος ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, ωστόσο συνάντησε μεγάλες αντιδράσεις. Ο κ. Κωσταράκος ρώτησε αρχικά για τις «μαύρες» σημαίες τις οποίες κρατούσαν στα χέρια τους αρκετοί εργαζόμενοι και για το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να σπάσουν τα ρολά και να εισβάλουν εντός ενός στρατοπέδου. Κάπου εκεί συνάντησε πολλές και μεγάλες αντιδράσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος κι έτσι με τις διαμορφωμένες συνθήκες δεν ήταν δυνατόν να γίνει διάλογος.




Οι εργαζομενοι διαμαρτυρονται τοσο γιατι ειναι 6 μηνες απληρωτοι αλλα και τοσο εναντια στην εκ περιτροπης μιας μερας εργασιας που εχει επιβαλλει η εργοδοσια των ναυπηγιων Σκαραμαγκα.

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα ναυπηγικής βιομηχανίας σε ανακοίνωσής της καλεί τους εργαζομένους: «να κάνουν δική τους υπόθεση τις διεκδικήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής να προκαλέσουν γενικές συνελεύσεις σε όλους τους χώρους δουλειάς» και σε συντονισμό και κοινή δράση «να μετατρέψουν τους χώρους δουλειάς σε εφαλτήριο αγώνα».

Ως τωρα εχουμε 6 προσαγωγες(προφανως θα μετατραπουν ως συνηθως σε συλληψεις)και 3 τραυματιες εκ των οποιων ο ενας μεταφερθηκε στο νοσοκομειο.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΥΣ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟ/ΠΑΠΑΓΟΥ/ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΥΜΕΤ-ΥΑΤ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ!!!


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!


ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου