Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

6ΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!!!



Είναι μόλις 6 ετών αλλά σίγουρα έχει να μάθει σε όλους μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, πολλά, ούσα παράδειγμα αισιοδοξίας και ζωής.
Η Αννέζα Παπάζογλου όταν ήταν 10 μηνών διαγνώστηκε με νωτιαία μυική ατροφία τύπου II. Λόγω της γενετικής αυτής ασθένειας δεν αναπτύσσεται κανονικά.
Αυτό όμως δεν την εμπόδισε σε τίποτα να γράψει ένα παραμύθι, με τίτλο "Η Ρούσα η σαρανταποδαρούσα", το οποίο θα παρουσιάσει στις 20 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο στο πλαίσιο του 24ου Παγκρήτιου Παιδιατρικού Συνεδρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το Αντιστασιακο δελτιο ευχετε οτι καλυτερο στο μικρο αγγελουδι και να το βοηθησει ο Θεος να γινει καλα... 
Στο Αντιστασιακο δελτιο δεν ξεχωριζουμε τα παιδια,ελληνοπουλα η παιδια μεταναστων,λευκα η μαυρα,κινεζακια κλπ...
Στο Αντιστασιακο δελτιο εχουμε ενα μοτο:Ολα τα παιδια ειναι παιδια μας!
Ετσι και μικρη Αννεζα θα μπορουσε να ειναι δικο μας παιδι.
Θελουμε επισης να πουμε πως ειμαστε περηφανοι για την Αννεζα(κι ας μην την  γνωριζουμε καν.Δεν ειναι απαραιτητο αυτο) που σε τοσο μικρη ηλικια εγραψε το πρωτο της βιβλιο και μαλιστα τα εσοδα θα διατεθουν για καλο σκοπο.
Μπραβο σου μικρο αγγελουδι.Ο Θεος να σε βοηθησει να γινεις καλα.Εμεις θα αναψουμε ενα κερακι και θα προσευχηθουμε για σενα μικρη Αννεζα. :)))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου