Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ:ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΞΕΝΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!


Έξω από την Περιφέρεια Κρήτης διαδήλωσαν το μεσημέρι τα παιδιά, οι γονείς και τα μέλη του Κέντρου Ειδικών Παιδιών "Ζωοδόχος Πηγή" για την ακύρωση της Ένταξης στο ΕΣΠΑ του σπιτιού των ονείρων τους, μετά από την αντίδραση 3 γειτόνων οι οποίοι δυστυχώς βρήκαν συμπαραστάτες στην Δημόσια Διοίκηση!

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, η αντίδραση τριών ατόμων που τα ακίνητα τους γειτονεύουν με το ακίνητο του κέντρου, στο οποίο αναμένεται να στεγαστεί ξενώνας για τα  παιδιά, 
Κρήτη: Δεν θέλουν στην γειτονιά τους παιδιά με ειδικές ανάγκεςδημιούργησε εμπλοκή και οδήγησε στην απένταξη του έργου από το ΕΣΠΑ.

Οι τρεις αυτοί Ηρακλειώτες φαίνεται να υποστηρίζουν ότι η περιουσία τους χάνει την αξία της επειδή θα συνορεύει με κέντρο παιδιών με ειδικές ανάγκες και θέτουν θέμα στην Περιφέρεια. Μάλιστα φαίνεται ότι κινήθηκαν και νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα για την παύση του έργου που θα ... υποβάθμιζε την περιουσία τους επειδή εκεί θα έμεναν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με έγγραφο που πήγε σήμερα στον Περιφερειάρχη, ανάμεσα στους ανθρώπους αυτούς με τις εξαιρετικές ευαισθησίες είναι και εκπαιδευτικοί.

Έτσι, σήμερα, παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρίες, το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ζωοδόχος Πηγή βρίσκεται στο δρόμο φωνάζοντας όχι στο ρατσισμό και στην περιθωριοποίηση. 

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ???ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ????ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ??? ΗΛΙΘΙΑ ΕΛΛΕΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!
ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ!!!!
ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΑΚΙΑ???ΕΙΧΕ ΠΕΙ:"ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!". ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ???

ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ:

Το Αντιστασιακο δελτιο σας καλει να ενωσουμε τις φωνες μας με τις φωνες των παιδιων με αναπηρια του Κεντρου"Ζωοδοχος Πηγη"!!!

Καλεστε η στειλτε e-mail διαμαρτυριας στους αρμοδιους και απαιτηστε την επανενταξη του εργου στο ΕΣΠΑ!!!

Εδω τα τηλεφωνα και μειλ των αρμοδιων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου