Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΟΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ!!!!

Κατοικοι μαζι με τον Δημαρχο της περιοχης,δεχθηκαν απροκλητη και τραμπουκικη επιθεση απο ενστολους προδοτες της ΟΠΚΕ!!!!

Ακολουθησε συμπλοκη με τους ενστολους δολοφονους να επιδικνυουν ιδιαιτερο ζηλο στους ξυλοδαρμους πολιτων.

Οπως θα δειτε στο βιντεο που ακολουθει,σε καποια στιγμη πεφτουν πανω στον δημαρχο( ο οποιος αγωνιστηκε παλληκαρησια!)4-5 ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ενω κανουν την εμφανιση τους και ενστολοι δολοφονοι των ΥΜΕΤ(λαδι ΜΑΤ) και τον ριχνουν κατω με αποτελεσμα να τραυματιστει στον αυχενα και στο κεφαλι.

Καποια στιγμη ο προδοτης αστερακιας επικεφαλης των επισης ΠΡΟΔΟΤΩΝ της ΟΠΚΕ,ακουγετε να λεει:"Εμεις δε χτυπησαμε κανεναν"!....

Το βιντεο αλλα δειχνει ενστολε μεγαλοβαθμε προδοτογλυφτη!!!!
Καλα σου απανταει μια γυναικεια φωνη:"Και τοτε πως επεσε ο δημαρχος??Μονος του επεσε???"
Φυσικα δεν απαντησες γιατι δε σε συμφερε ενστολε προδοτη!!!!







Η μεταφορα του τραυματισμενου Δημαρχου στο νοσοκομειο:



Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Ο ανεκδιηγητος Υπουργος Εθνικης Αμυνης και η προφανως ανεκδιηγητη και παντελως ηλιθια και ασχετη για τα καθηκοντα της υφυπουργος Φωφη(ακου ονομα!)Γεννηματα(κριμα το τιμημενο επωνυμο του πατερα της.Το εχει μολυνει ανεπανορθωτα!!!)δυαλυουν την αμυνα κατα τις προσταγες της Τροϊκας και των Γερμανων!!

Αλλα δε φταινε μονο αυτοι.Φταις κι εσυ Ελληνα στρατιωτικε!!!ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!!!ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ,ΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ,ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ,ΤΑ ΤΑΝΚΣ,ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!!ΕΣΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ!!!!

ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ/ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ Η ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ????

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ/ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ Χ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ!!!!

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕ!!!!ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ!!!

ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕ!!!! Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου