Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ!!! 3 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ!!!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:52ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ!

kremasmenos
Απαγχονισμένος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 52χρονος στο αγρόκτημά του στην περιοχή Καλάμι του δήμου Καλαμάτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία.
Το άψυχο σώμα του 52χρονου εντοπίστηκε σύμφωνα με το thebest.gr, κρεμασμένο σε δέντρο από ανθρώπους του οικογενειακού κύκλου, οι οποίοι τον αναζητούσαν. Τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία διερευνώνται από το Α.Τ. Καλαμάτας.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Θεσσαλονίκη: Έβαλε το κεφάλι της στις γραμμές του τρένου και βρήκε φριχτό θάνατο

ekav
Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, όταν περίπου στις 06:00, τα ξημερώματα, παρασύρθηκε από την επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, 200 μέτρα πριν από το χωριό Άδενδρο. Για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.
Σύμφωνα με επιβάτη που επικοινώνησε με το THESSTODAY η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στις 6 το πρωί. Όπως ανακοινώθηκε στους επιβάτες από το προσωπικό του τρένου μία γυναίκα έβαλε το κεφάλι της στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.
Οι επιβάτες έμειναν για 2 ώρες κλεισμένοι μέσα στα βαγόνια καθώς περίμεναν να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική διαδικασία.
Σύμφωνα, με τον αναγνώστη του THESSTODAY, βρέθηκαν κομμάτια από ιδιόχειρο σημείωμα διάσπαρτα κοντά στο σημείο όπου η γυναίκα έκανε το «απονενοημένο διάβημα».
ΚΥΨΕΛΗ ΞΑΝΘΗΣ-36ΧΡΟΝΗ ΠΗΔΙΞΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Μια 36χρονη που ζούσε στην Κυψέλη Ξάνθης αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από το δεύτερο όροφο της οικοδομής στην οποία διέμενε.

Σύμφωνα με το thrakitoday η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, στα οποία και αποδίδεται η αυτοκτονία της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κοντά στο πάρκο της περιοχής της Κυψέλης και αναστάτωσε τους.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικο Νοσοκομειο Ξανθης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ο οποίος ήταν ακαριαίος, ενώ την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό έχει αναλάβει η Αστυνομικη Διευθυνση Ξάνθης.
 Να σημειωθει οτι ειχαμε και μια αποπειρα αυτοκτονιας ανδρα στον Αποκορωνα Χανιων στην Κρητη,ο οποιος νοσηλευετε στο νοσοκομειο σε σοβαρη κατασταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου