Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ(ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ):ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!-ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ!!!

Αποκάλυψη-βόμβα!

Από νωρίς τα ξημερώματα σήμερα ειδικά αεροπλάνα επιδίδονται σε αεροψεκασμούς ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα! 
Δεν έχετε παρά να σηκώσετε το κεφάλι σας στουν ουρανό. 
Ακόμη και πάνω από την Αθήνα  ένας τεράστιος αριθμός από χημικές ουρές χαράζει τον ουρανό την στιγμή που ο καρκίνος χτυπάει κόκκινο. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα ούτε γιαδήθεν σενάρια συνομωσίας, ούτε το άλλοθι ότι γίνονται για τις γεωργικές καλλιέργειες
Στο Κολωνάκι- εκτός από τα δίποδα φυτά που κυκλοφορούν- δεν υπάρχουν καλλιεργίσιμες εκτάσεις οπότε κανένα επιχείρημα δεν στέκει. Καλούμε τους αρμόδιους υπουργούςΕθνικής Άμυνας και Γεωργίας να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στους πολίτες που ανησυχούν και οι οποίοι πιστεύουν ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για να διαχέεται φόβος και πανικόςμπροστά στον φόβο για Πραξικόπημα από τα λαμόγια επιχειρηματίες του βαθέως κράτους που χάνουν τις ιερές κρατικές αγελάδες του Δημοσίου και χρησιμοποιούν τα ακροδεξιά τάγματα ασφαλείας για να ανατινάξουν την κολοβή Δημοκρατία μας.
Η υπεύθυνη Πολιτεία όμως δεν έχει δικαίωμα να μετέρχεται παρόμοιων μέσων. 
Το φαινόμενο ανέδειξε η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος έπειτα από καταγγελίες πολιτών οι οποίες συνοδεύονται από φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στους πολίτες που παρακολουθούν, ανήμποροι να αντιδράσουν, τον ουρανό να γεμίζει με chemtrails. Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες έχει επιδεινωθεί απ' άκρου εις άκρον στην Ελλάδα, καθώς τα νεφελώματα που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς είναι έντονα.
Το αποκορύφωμα είναι σήμερα, Πέμπτη, όταν από το πρωί πολίτες από όλη την Ελλάδα καταγγέλλουν συνεχείς ψεκασμούς. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

Θεσσαλονίκη:




































Σούνιο
















Δυτικη Θεσσαλια
















Πατρα














Ηλεια
















Αθηνα:



Σχολιο:
Τι φοβουνται και απο το πρωι ψεκαζουν σαν παλαβοι???Ο ουρανος εχει θολωσει απο τους ψεκασμους.Εχει γεμισει ασπρες γραμμες.Τι φοβουνται????Μηπως-οπως λενε πολλες φωνουλες-φοβουνται πραξικοπημα απο τους εφεδρους των  Ειδικων Δυναμεων????

Ειδωμεν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου