Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΠΛΑ ΜΠΑΤΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ-ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ!!!

Όπλα που ανήκουν σε αστυνομικό εντοπίστηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο. Συνελήφθη ο αστυνομικός.
Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για πρώην φρουρό του....
βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση. Συγκεριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία εντοπίστηκαν αστυνομικό πηλίκιο, κράνος με δύο καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας και φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγετικά φυσίγγια που ανήκουν στον αστυνομικό, ο οποίος συνελήφθη.
Την ίδια στιγμή, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσυκλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, πέντε στιλιάρια και ένα τσεκούρι.  
Πρόκειται για τον πρώην φρουρό του βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

Όπλα που ανήκουν σε αστυνομικό και πρώην φρουρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση εντοπίστηκαν σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν ένα αστυνομικό πηλίκιο, ένα κράνος με δύο καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας και μία φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγετικά φυσίγγια που ανήκουν στον αστυνομικό, ο οποίος και συνελήφθη. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός βρισκόταν ήδη σε διαθεσιμότητα.
Την ίδια στιγμή, στα γραφεία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσυκλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες και πέντε στειλιάρια.












Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/09/blog-post_950.html#ixzz2fpxSwcp9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου