Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ!!!ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΕΒΑΛΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΕΡΙ ΣΦΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!!


Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία του Πύργου, προκαλεί η απόφαση της διευθύντριας του 2ου Λυκείου Πύργου, να αποβάλει μια 17χρονη μαθήτρια που στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε τη γροθιά της σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Η Λυκειάρχης δεν είναι δικαστής να μοιράζει ποινές. Είναι εκπαιδευτικός και πρέπει να παρέχει γνώσεις» λέει, μεταξύ άλλων, η μαθήτρια στο ilialive.gr.

Στο πλευρό της στάθηκαν και οι συμμαθητές της που προσωρινά έκλεισαν το σχολείο, αλλά υπό την απειλή που δέχθηκαν πως θα χάσουν την πενταήμερη... υποχώρησαν




ΠΗΓΗ: http://atithaso.blogspot.com/


Σχολιο αντιστασιακου δελτιου:
Η λυκειαρχης δεν ειναι δικαστης.Οντως!Ομως καθως φαινετε ειναι πιστο κομματοσκυλο και ενοχληθηκε για λογαριασμο των αφεντικων της!!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ!!!ΕΞΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΠ'ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ!!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η   ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου