Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ-ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!


Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Αυλώνας της Κύπρου, όταν 200 πάνοπλοι Τούρκοι στρατιώτες, επιχείρησαν να εγκαταστήσουν περίφραξη υποστατικού γεώτρησης νερού.

Τα Ηνωμένα Έθνη επιχείρησαν να....
αφαιρέσουν το παράνομο αυτό υποστατικό, αλλά οι Τούρκοι, έστειλαν στρατεύματα για να το προφυλάξουν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 200 Τούρκοι στρατιώτες έχουν ακροβολιστεί, υποστηριζόμενοι μάλιστα από τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.

 Τα Ηνωμένα Έθνη άρχισαν τις διαβουλεύσεις για την απομάκρυνση των στρατιωτών από τη νεκρή ζώνη, αλλά έως αυτή τη στιγμή απέβησαν άκαρπες. Έτσι τα Ηνωμένα Έθνη αναγκάσθηκαν να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους στην περιοχή. Πριν από λίγο μάλιστα τα Ηνωμένα Έθνη απέκλεισαν την περιοχή αποκόπτοντας όλους τους δρόμους που οδηγούν σ΄ αυτό το σημείο.

Η προκλητική ενέργεια(η τοποθετηση της περιφραξης) των στρατιωτών του «Αττίλα» έγινε πριν από λίγες ημέρες και θύμιζε κανονική στρατιωτική επιχείρηση. Δύο στρατιωτικά οχήματα με πάνοπλους Τούρκους στρατιώτες πλησίασαν το σημείο που βρίσκεται το υποστατικό με τη γεώτρηση και ξεκίνησαν να τοποθετούν την περίφραξη με πασσάλους και συρματόπλεγμα. Οι Ελληνοκύπριοι γεωργοί ενημέρωσαν την Αστυνομία και η Αστυνομία τα Ηνωμένα Έθνη, αφού πρόκειται για την νεκρή ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου