Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΖΗΤΩ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ 5 ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ....

Και η ΝΕΤ φαίνεται πως υποκύπτει στο χορό των τουρκικών σίριαλ, με τη σειράKaradayi, στην οποία πρωταγωνιστεί ο "Εζέλ" Kenan Imirzalioglou. H σειρά παίζεται στην Τουρκία στο ATV και σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.

Νέο τουρκικό σήριαλ και στο Mega, κάτι έρχεται και στον 
Alpha. Συνολικά πάνω από 5 νέα τουρκικά σίριαλ θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες.



Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Οπως εχετε καταλαβει ο τιτλος ειναι ειρωνικος..
Μα ειναι Ελληνικη τηλεοραση αυτη???Παιζουν ηδη 3 με 4 Τουρκικα σιριαλ και ερχονται ακομα 5,ακομα και στην κρατικη τηλεοραση οταν τα ελληνικα σιριαλ ειναι σχεδον αντυπαρκτα και κοντευουν να κοψουν και τις ελληνικες ταινιες(μια καθε κυριακη στο σταρ,μια στον Α καθε Τεταρτη και σε σχεδον καθημερινη βαση στην ΕΡΤ3(παλι καλα που υπαρχει κι αυτη και βλεπουμε καμια ελληνικη ταινια!!))!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Κ.ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!!!ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.....!!!

ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΠΧ:Βλεποντας μια ταινια στο dvd player,διαβαζωντας ενα βιβλιο,ακουγοντας μουσικη, βγαινοντας ακομα και για μια βολτα,αγκαλιαζοντας την κοπελα μας η το αγορι(αν ειστε γυναικα)μας,κανοντας sex(ΝΑΙ!ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SΕΧ ΠΑΡΑ ΤV.Bεβαια οχι καθε μερα,γιατι το πολυ το φικι-φικι κανει το μυαλο φιρικι οπως λεει κι ο σοφος λαος! Ειπαμε να κανουμε σεξ,οχι να καψουμε καμια φλαντζα....!Χι,χι,χι!)παρακολουθωντας καποια εκδηλωση(εκθεση ζωγραφικης,καποια δωρεαν συναυλια η θεατρικη παρασταση πιθανως,καποιο εβεντ η φεστιβαλ,κλπ),κλπ,κλπ....

Το Αντιστασιακο δελτιο θελωντας να σας βοηθησει να κλεισετε μια και καλη την τηλεοραση(για ειδησεις υπαρχει και το διαδικτυο)εγκαινιαζει μια νεα στηλη με οτι δωρεαν υπαρχει στην πολη της Αθηνας αλλα και της συμπρωτευουσας Θεσσαλονικης, οπως παραστασεις,συναυλιες,μουσεια,αρχαιολογικοι χωροι,εκθεσεις,σεμηναρια,κλπ,κλπ....

Σε λιγο θα δημοσιευσουμε τι υπαρχει για αυριο.

Και καθε μερα θα δημοσιευουμε για την επομενη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου