Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ:PHONEMARKETING:ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ 1 ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 120 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ!!!!



ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «PHONEMARKETING»
Απεργούν ενάντια στη νέα εργοδοτική επίθεση
Η εταιρεία θέλει να επιβάλει ξανά εκ περιτροπής εργασία
Σε νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων μπαίνουν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «PhoneMarketing» (τηλεφωνικό κέντρο στη Νέα Ιωνία) οι οποίοι προχωρούν από σήμερα σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ενάντια στη δεύτερη προσπάθεια της εργοδοσίας να επιβάλλει την εκ περιτροπής εργασία του ενός 8ωρου τη βδομάδα και με μισθό 130 ευρώ το μήνα. Χτες οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους πραγματοποίησαν 3ωρη προειδοποιητική στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.
Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση καλεί όλους τους φορείς, σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές της Ν. Ιωνίας κλπ. να βρεθούν ξανά στο πλευρό τους και ιδιαίτερα στη συγκέντρωση που οργανώνουν την Παρασκευή 2 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της εταιρείας.
Η νέα απαίτηση της εταιρείας να «χτυπήσει» τη σταθερότητα του χρόνου εργασίας και να τον προσαρμόζει ως «λάστιχο» στις ανάγκες της, επιβεβαιώνει ότι η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων παραμένει σταθερά στην «ατζέντα» των εργοδοτών αφού αυτό απαιτεί η προστασία της «ανταγωνιστικότητας». Σε κάθε περίπτωση, πολύτιμη για την οργάνωση της εργατικής αντίστασης είναι η εμπειρία από τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας ως τον περασμένο Ιούλη. Αγώνας που ανέδειξε την αξία της οργανωμένης πάλης, της ταξικής αλληλεγγύης, της αντιπαράθεσης με τους μηχανισμούς και τις αυταπάτες που επιστρατεύει η πλουτοκρατία για να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους στο συμβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου