Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΤΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ!!!!


Τον ίδιο του τον σκύλο, ένα κουτάβι τριών μηνών, ξυλοκόπησε ένας άνδρας στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης την περασμένη Τετάρτη το βράδυ. Όχι μόνο χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι το κουτάβι – που πρόσφατα είχε υιοθετήσει – αλλά και το πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του από τον 1ο όροφο με αποτέλεσμα το ζώο να πεθάνει.
Οι γείτονες αντιλήφθηκαν τι συνέβη ακούγοντας τα ουρλιαχτά του ζώου μικρού Ροτβάιλερ, το οποίο και ξεψύχησε σχεδόν αμέσως μετά την πτώση.
Η γειτονιά ξεσηκώθηκε αμέσως, δύο αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και φυσικά κατήγγειλαν το γεγονός.
Μια εκ των αυτοπτών μαρτύρων η Όλγα Δανδάνη, εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι είχαν την συμπαράσταση της Αστυνομίας και της διοικήτριας του Α.Τ. Μηχανιώνας (Ν. Κερασιάς), Έλενας Σδράκα, η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να συλληφθεί ο εγκληματίας σε συνεργασία με την Εισαγγελία.
Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι του δράστη όμως αρχικά δεν μπόρεσαν να τον βγάλουν έξω καθώς δεν υπήρχε ένταλμα, όμως το περιπολικό έμεινε εκεί για να τον περιμένει ώστε να μην ξεφύγει.
Την άλλη μέρα το πρωί με ένταλμα της Εισαγγελίας, συνελήφθη και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.
Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε σε τακτική δικάσιμο, αλλά ζήτησε αναβολή για να παρουσιαστεί τη Δευτέρα με τον δικηγόρο του.
Θα δικαστεί τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στις 12:00 το μεσημέρι.
Η Ιζαμπέλα Μποτονάκη πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ - Η ΑΓΑΠΗ» κάνει έκκληση ώστε φιλόζωοι και εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων να παραστούν στην δίκη.
Φωτογραφίες από το συμβάν δεν υπάρχουν!
Ο τυπος ειναι επικυνδινος και προφανως οχι μονο για τα ζωα.
Η απορια μας ειναι μια:Ποιος εδωσε ζωο σε ενα τετοιο επικυνδινο ατομο???
Οσο για το ανθρωπομορφο κτηνος???Μακαρι να υπηρχε η εσχατη των ποινων.......

Την εκκληση της Ιζαμπελας Μποτονακη κανουμε κι εμεις:ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!Εμεις θα παρακολουθησουμε το θεμα,αλλα ειμαστε Αθηνα...Δεν μπορουμε συνεπως να παρευρεθουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου