Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΔΟΣ:ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΕ 10 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ!!!



Προκάλεσαν ασφυξία σε δέκα νεογέννητα κουτάβια! 

Μαρτυρικό  θάνατο λίγο μετά τη γέννησή  τους επιφύλαξε ένα ανθρωπόμορφο τέρας σε δέκα κουταβάκια στη Ρόδο, κλείνοντας τα ερμητικά μέσα σε μια πλαστική σακούλα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από ασφυξία!
Φιλόζωοι  της οργάνωσης Lucky Paws έτυχε να δουν τη σακούλα να κουνιέται και «πάγωσαν» μόλις αντίκρισαν το φρικτό θέαμα. Τα εννέα από τα δέκα νεογέννητα σκυλάκια ήταν νεκρά και μόνο ένα ενέπνεε ακόμη με δυσκολία! Όμως, είχε υποστεί τέτοιες βλάβες από την έλλειψη οξυγόνου, που λίγες ώρες αργότερα έχασε και αυτό τη μάχη για τη ζωη.
Ο ασυνείδητος  δολοφόνος προφανώς είναι ο  ιδιοκτήτης της μάνας τους -που  δεν είχε φροντίσει να στειρώσει αφού δεν ήθελε άλλα σκυλιά- και της τα είχε αρπάξει μόλις γεννήθηκαν για να τα «ξεφορτωθεί» με τόσο απάνθρωπο τρόπο.
 

Το σχολιο του Αντιστασιακου δελτιου:
Εδω τι σχολιο να κανουμε?.....Οτι αυτος που δολοφονησε τα κουταβακια ειναι μαλακας το ξερει......
Παντως επειδη βρεθηκαμε στα μεσα Σεπτεμβριου για μια εβδομαδα στη Ροδο ειδαμε οτι σε καποια σημεια(κυριως βεβαια στην παλια πολη)υπαρχουν σημεια με νερο αλλα και σε καποια απο αυτα τροφη για τα ζωα.Ομως εντοπισαμε και ζωακια  αρρωστα(γατες κυριως).
Βεβαια παρατηρησαμε μια αδιαφορια απο πολλους προς τα ζωακια,κατι που μας κανει να πιστευουμε οτι λιγοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με τα ζωακια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου