Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΞΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ VACHOS RADIO ΚΑΙ Ο κ.ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΣ!ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ!

astegoi5_12730466d94adf336f29c33c760ddd29
Συγκίνηση αλλά και αγανάκτηση προκάλεσε στο πανελλήνιο, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ilialive.gr και της Πρωινής, για την άστεγη οικογένεια από τον Πύργο με τα τρία ανήλικα παιδιά, που ζουν κάτω από μια διαφημιστική πινακίδα, εδώ και έξι μήνες. Τα μηνύματα που έφτασαν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε, συγκλονίζουν για την ανθρωπιά που υπάρχει ακόμα στις μέρες της κρίσης και το δράμα πέντε συνανθρώπων μας δεν αφήνει την κοινωνία ασυγκίνητη.
Από την Ηλεία, αλλά και πολλές άλλες περιοχές της χώρας, υπήρξε ανταπόκριση. Συνάνθρωποί μας είτε έχουν την οικονομική ευχέρεια, είτε θα στερηθούν κάτι από τα λιγοστά που διαθέτουν, εξέφρασαν την διάθεσή τους να βοηθήσουν την οικογένεια. Για να βρεθεί μια στέγη, για να δοθούν ρούχα ή χρήματα, για να πάει το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά στο σχολείο.
Το vachosradio επικοινώνησε με το Ilialive και αύριο το μεσημέρι υποδέχεται την οικογένεια στο Γύθειο Λακωνίας για μόνιμη εγκατάσταση σε οικία της περιοχής! Ένα όμορφο τέλος θα δοθεί πλέον αύριο το μεσημέρι στην περιπέτεια των τριών μικρών παιδιών, καθώς η Ιερά Μητρόπολη Μάνης, υπάλληλοι των Super Market’s Καραγιάννη και άλλοι πολίτες του δήμου Ανατολικής Μάνης έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν!Να ευχαριστήσουμε και το Asterifm όπου μετέφερε μέσα από την συχνότητά του τις εκκλήσεις μας για βοήθεια σ” αυτά τα τρία ταλαιπωρημένα αγγελούδια και στους άστεγους και άπορους γονείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου