Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ-ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ Η 27ΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ Ο 50ΧΡΟΝΟΣ.....ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ρόδος μετά τη θεομηνία που έπληξε το νησί και έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε δύο γυναίκες, προκαλώντας παράλληλα τεράστιες καταστροφές.

Ζημιές στη Ρόδο από την κακοκαιρία
Ζημιές στη Ρόδο από την κακοκαιρία
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο μετά τις 07.00 το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή της Ιαλυσού κοντά στην Κρεμαστή το αψυχο σωμα της 27χρονης δασκαλας, η οποία είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά.

Νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής, εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε χείμαρρο στη γέφυρα Παστίδας Μαριτσών στην Ιαλυσό μία γυναίκα, 40 ετών. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατό της εξέφρασε ο δήμαρχος του νησιού, Σταύρος Κουσουρνάς.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό ενός ακόμη εκπαιδευτικού 50 ετών (καθηγητής αγγλικών), ο οποίος είχε παρασυρθεί μαζί με την άτυχη 30χρονη από ορμητικό χείμαρρο στην προσπάθειά τους να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητό τους (Nissan Almera) στη γέφυρα της Κρεμαστής.

ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου