Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΑΣΚΑΠ:ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΚΑΠ!!!ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ???

Δυστηχως χτες,ανημερα της Παγκοσμιας μερας του παιδιου,ενα μικρο αγγελουδι αφηνε την τελευταια του πνοη στο χειρουργικο τραπεζι.Οχι γιατι εφταιγε ο γιατρος.Οχι γιατι εφταιγε η κραση του παιδιου.
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣΚΑΠ!!!!!ΑΚΟΥΣ Κ.ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ???ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!!!



Η ειδηση:


Στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» όπου είχε εισαχθεί προκειμένου να εγχειριστεί για πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, άφησε ο 4χρονος Ραφαήλ Στάμος. Σήμερα το πρωί και κατά την διάρκεια της εγχείρησης ο 4χρονος κατέληξε.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο 4χρονος είχε πρόβλημα εκ γενετής με την καρδιά του και ήταν μοναχοπαίδι…
Η μητέρα του 4χρονου Θεοδώρα, κατάγεται από την Οιχαλία και ο πατέρας του Άρης από το Πεδινό Καρδίτσας, ενώ η οικογένεια διαμένει στην Θεσσαλονίκη όπου αύριο στις 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του 4χρονου.
Η σορός του 4χρονου μέσα σε κλίμα θρήνου, μεταφέρθηκε για μια ώρα περίπου σήμερα στην πατρική οικία της μητέρας του στην Οιχαλία.     
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κ.ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΥ ΠΕΤΡΟΥ:                                                           
   Ο μόλις 5 ετών Ραφαήλ άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργικό τραπέζι του Αγ. Σοφία. Δεν φταίει ο γιατρός που το χειρούργησε, μα δεν φταίει ούτε η κράση του παιδιού! Φταίει αυτό που έχω καταγγείλει τόσο δημόσια όσο και στην κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επώνυμα με την υπογραφή μου. 
Φταίει α) ο κ. Λοβέρδος Β) Ο κ. Μουσιώνης και νυν κ. Κοντοζαμάνης διοικητές της 1ης Υ.Π.Ε. γ) ο κ. Παπασάββας διοικητής του Αγ, Σοφία ανηψιός του κ. Κρεμαστινού και προστατευόμενος μάνατζερ της υγείας του κ. Βενιζέλου. 
Δεν σας φτάνουν οι μηνύσεις και καταγγελίες κ. Παπασάββα που έχουν γίνει εις βάρος σας; Δεν σας φτάνουν τόσοι θάνατοι παιδιών που βαραίνουν τις πλάτες σας; 
Δεν δίνεται σημασία κ. Υπουργέ Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη για τα παιδιά του κοσμάκη! ενώ αν ήταν το δικό σας θα σκίζατε τα ιμάτιά σας προκειμένου να το κάνετε καλά! Βλέπετε η βουλευτική ασυλία σας κρατά απόρθητους από τα απλά δικαστήρια! δεν μπορούν να σας δικάσουν ως απλό πολίτη γι αυτό κρύβεστε και αδιαφορείτε προστατεύοντας τα δικά σας παιδιά, τους δικούς σας ακόλουθους κοινώς τα δικά σας ρουσφετόσκυλα! 
Ετοιμαστείτε όμως γιατί η οργή των πονεμένων γονιών γονιών θα ξεσπάσει επάνω σας και τότε θα τρέχετε να κρυφτείτε! έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα πράξει το καθήκον της και θα στείλει τους υπαίτιους στην φυλακή! Εσείς κ. Υπουργέ παρ” όλες τις εκκλήσεις μας δεν νοιάζεστε για τα παιδιά αυτά της κατώτερης κοινωνίας!
Έχουμε καταγείλει δημόσια μέσα απο την ιστοσελίδα μας οτι 40 παιδιά περιμένουν να πεθάνουν αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!έχετε βουλώσει τα αυτιά σας και δεν ακούτε τον πόνο το άγχος και την στεναχώρια των γονιών!
Μάθετε λοιπόν ότι ο μικρός Ραφαήλ είχε τετραλογία FALLOT και έπρεπε να έχει χειρουργηθεί τότε που η σπουδαία Λομβερδοπαρέα έκλεισε το ΕΚΑΣΚΑΠ! Τότε που σας είχε ανοίξει η όρεξη να στέλνεται τα παιδιά στο Ωνάσειο στους τότε κολλητούς σας!ανεβάζατε τα εκατομμύρια της χρηματοδότησης λες και ήταν μαρουλόφυλλα!καμαρώνατε κ. Λοβέρδο και κ. Μουσιώνη στα δελτία τύπου για τα κατορθώματα του Ωνασείου! και έβγαινε το ίδιο το Ωνάσειο και σας έλεγε ψεύτες με δελτίο τύπου! Εχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας και σας αντιμετωπίζουμε σε όποια τηλεόραση θέλετε! Ρίξατε τα βάρη στους γιατρούς μέσω των κολλητών σας πειθαρχικών συμβουλίων! διακατέχεστε απο έλλειψη αντρισμού κύριοι της διοίκησης της 1ης Υ.Π.Ε. και της διοίκησης του Αγ. Σοφία!
Δεν έχετε το θράσος να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να παραιτηθείτε από τις θέσεις σας! Δεν έχει και το θράσος ο υπουργός υγείας να ξεκαθαρίσει τους σταύλους του Αυγεία από τις ακαθαρσίες που έχουν γεμίσει! Μην τολμήσετε να ρίξετε και αυτό και άλλους θανάτους στους άμεμπτους γιατρούς του Αγ. Σοφία γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας!Βέβαια γνωρίζουμε ότι κανένα μεγάλο μέσο επικοινωνίας δεν πρόκειται να στηρίξει την προσπάθειά μας και τον αγώνα μας!αλλά μην ξεχνάτε ότι ο μικρός Δαυιδ νίκησε το φοβερό Γολιάθ!
Πέτρος Καπερναράκος
Δημοσιογράφος
                                                                       
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ:
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,ΚΟΠΟ,ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΖΩΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Κ.ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ!!!!!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Κ.ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!!!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΥΤΟ Κ.ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ!!!!ΣΕ ΠΟΙΟΝ???ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ(ΛΙΑΚΟΣ)ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?????ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!!
ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ"ΚΟΥΤΑΚΙ"ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΒΟΥΒΑ,ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου