Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΜΕ ΠΑΝΕΡΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!!!!

1)


2)


3)ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ


4)


5)


6)


Και το αλλο ακρο τωρα:

Ο τραγουδιστης για την ιστορια ειναι ο Γιωργος Μαζωνακης.

Δυστηχως ολοι αυτοι οι Ελληναραδες που σκεπασαν στην κυριολεξια τον Μαζω με πανερια γαρυφαλλα,ξοδευοντας αστρονομικα ποσα με τα οποια μια οικογενεια,θα μπορουσε να ζησει για τουλαχιστον 20 μερες(μη σας πω οτι και λιγες λεω!),δεν θα εδιναν ουτε νερο του Αγιου τους.
Ποσο μαλλον σε καποιον που εχει αναγκη.Αλλα δε μενουν.Τα χαλανε για τη στιγμιαια τερψη και ψυχαγωγια τους τα ασυνειδητα οντα!!!!!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ(ΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ)ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ!!!
ΝΑ ΕΛΕΓΧΤΟΥΝ ΑΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΤΥΧΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟ ΒΑΡΙΑ!!!ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!!!!Η ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟ ΒΑΡΙΑ Η ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ/ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Η ΜΕΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ/ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ/ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΤΥΧΟΝ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ!!!
ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΔΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ/ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου