Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ!ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΕΤΡΕΣ,ΕΝΩ ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!!!!

Προβοκατόρικο χτύπημα έγινε πριν από λίγη ώρα στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ε.Π.Α.Μ. σε συνεργασία με άλλα κινήματα – πολιτικά κόμματα, με τα οποία μοιράζεται κοινούς στόχους. Η εκδήλωση είχε ως τίτλο:
Στη φασιστική εκτροπή του “συνταγματικού τόξου” ΑΝΤΙΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Εμπρός για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση.
 Ως ομιλητές είχαν οριστεί οι εξής:
- Βασίλης Παπαδόπουλος (Κίνημα Δεν Πληρώνω)
- Δημήτρης Καζάκης (Ε.Πα.Μ)
- Παναγιώτης Μαντάς (Δη.Κ.Κι)
- Γιάννης Τόλιος (Σύριζα-Αριστερό ρεύμα)

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση και με την αίθουσα κυριολεκτικά κατάμεστη από κόσμο, εμφανίστηκε ομάδα νεαρών που πέταξε πέτρες στα τζάμια, σπάζοντάς τα. Από τύχη γλύτωσαν οι παρευρισκόμενοι. Επίσης οι νεαροί, των οποίων η προέλευση του πολιτικού χώρου είναι άγνωστη, προχώρησαν και σε άλλες βίαιες πράξεις, όπως το να αναποδογυρίσουν τραπεζάκια και άλλα στοιχεία του χώρου της διοργάνωσης αλλά και να σπάσουν τεχνολογικό εξοπλισμό όπως τα μεγάφωνα του χώρου. Επίσης, ευτέλισαν αγωνιστές και συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας υγρό πυροσβεστήρα και λερώνοντάς τους με αυτό από πάνω μέχρι κάτω. Υπάρχουν και μαρτυρίες πως αποκαλούσαν τους παρευρισκόμενους "φασίστες".

Αγωνιστές, συμμετέχοντες και κοινό παραμένουν στο χώρο και προσπαθούν να ξεκινήσουν την εκδήλωση.

Όλες οι πληροφορίες διασταυρώθηκαν και μπορούν να διασταυρωθούν οποιαδήποτε στιγμή από τους παρευρισκόμενους. 

Η πρώτη διαθέσιμη φωτογραφία από το χώρο του Πολυτεχνείου λίγο μετά το χτύπημα είναι η εξής:


Για οτι νεοτερο υπαρξει θα υπαρξει ενημερωση με εκτακτη αναρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου