Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ!!!16ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΜΕ 5.500 ΕΥΡΩ(ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 7.500 ΜΕ 8.000)ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ!!!!!!

Φωτογραφια αρχειου
Παρασκευή 22.11.2013. Πλατεία Αμερικής, παράδρομος Σκαλιστήρη, φούρνος γειτονιάς: ενα παληκάρι 16 χρονών (όπως αποδείχθηκε αργότερα) μπαίνει μέσα και ευγενικά ζητάει από τον φούρναρη κάτι να φάει γιατί έχει μέρες. Ο φούρναρης σπεύδει να του δώσει τις δύο τελευταίες τυρόπιτες. Το παιδί κάθεται στο κατώφλι και με βουλιμία τρώει και τις δύο. Δευτερόλεπτα μετά αφήνει εκεί στο κατώφλι του φούρνου την τελευταία του πνοή. Είχε πολλές μέρες τελικά να φάει και ο εξασθενημένος του οργανισμός δεν άντεξε.
Συγνώμη, αν σας χαλάω το Σαββατοκύριακο, αλλά ο νεκρός 16άχρονος από την πείνα δεν θα μάθει ποτέ τι σημαίνει το πρωτογενές πλεόνασμα του τεχνοκράτη. Αλλά και δεν θα βρείτε την ιστορία του σε κανένα ΜΜΕ. Όπως και δεν διαβάζουμε τις τραγικές ιστορίες εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων….

ΠΗΓΗ: http://www.bankwars.gr/?p=162916

Την ιδια ωρα ο ανεκδιηγητος και απαραδεκτος Τζαμτζης φωναζει οτι με 5.500 ευρω μηνιατικο εχει κανει το σκατο του παξιμαδι!!!!
tz.png
Ο ανεκδιηγητος και απαραδεκτος Ιορδανης Τζαμτζης(βολευτης ΝΔ)
Στο παρακατω βιντεο μπορείτε να ακούσετε τον κ. Τζαμτζή, βουλευτή της Ν.Δ. να "ξεφωνίζει" ότι με τις 5.400 ευρώ που παίρνει τον μήνα (αφού βέβαια του έχουν αφαιρέσει όλα του τα έξοδα) δεν μπορεί να ζήσει κι οτι ΑΝ ήξερε ο κ. Τζαμτζής ότι θα έπαιρνε, ως βουλευτής, 2000 ευρώ μισθό, δεν θα γινόταν ποτέ βουλευτής.
Πέρα από την χυδαία, σχεδόν, προκλητικότητα του λόγου, ήθελα να΄πω στον κ. Τζαμτζή ότι είναι πολύ τυχερός που έχει έστω κι ένα σκατό να ξεραίνει και να τρώει, διότι εμείς δεν έχουμε ούτε αυτό.
Κύριοι,
ακούστε τον και σταματήστε στο εξής να αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα κατάντησε έτσι, όπως τη βιώνουμε σήμερα.
Ακούστε τον και θαυμάστε τον.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!ΔΕ ΦΥΤΡΩΣΕ ΞΕΡΕΙΣ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ????ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!!!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου