Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-2 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ!!!ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!

Το χρονικό της δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής-Βίντεο και φωτογραφίες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νέο Ηράκλειο, καθώς στις 7.20 το απόγευμα "έπεσαν" πυροβολισμοί  έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου 426. Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες ,  δύο άτομα που επέβαιναν σε μια μηχανή υψηλού κυβισμού σταμάτησαν 30 μέτρα μακριά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην απέναντι πλευρά, κατέβηκαν από τη μηχανή, πέρασαν το δρόμο στάθηκαν ακριβώς έξω από τα γραφεία όπου βρίσκονταν τρία άτομα και τα πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο κρατούσαν όπλο, πιθανότατα 9 χιλιοστών.


Από τους πυροβολισμούς δύο άτομα  τραυματίστηκαν θανάσιμα ενώ ακόμη ένα άτομα, 29 άτομο έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό "Γεώργιος Γεννηματάς" και είναι σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στην σπλήνα και τον θώρακα.
 Οι δύο νεκροί δέχθηκαν από μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο ένας από τους δύο πυροβολήθηκε και στο στομάχι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA.

Στη συνέχεια οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και φορούσαν κράνη, πέρασαν απέναντι όπου είχαν αφήσει τη μηχανή και εξαφανίστηκαν  με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους .
Στο σημείο βρίσκεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, η κόρη του γενικού γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, ενώ βρίσκονται συγκεντρωμένα και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, οι δύο νεκροί είναι Έλληνες, ηλικίας 20 και 23 ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και πυροβόλησαν εξ΄ επαφής τα θύματα. Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη που μίλησε στο STAR, οι δύο νεκροί και ο τραυματίας ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι τα άτομα ήταν στην ομάδα περιφρούρησης των γραφείων.
Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  που έχουν περικυκλώσει το χώρο. Εκεί βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, και ο προιστάμενος της υπηρεσίας. 
Είναι πιθανόν, σύμφωνα με τις αρχές,να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ενώ φως θα ρίξει στην υπόθεση η βαλλιστική εξέταση.


Δείτε τι συμβαίνει τώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, όπου πριν από λίγο έπεσαν νεκρά δύο άτομα μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν.


ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της επίθεσης



 Έτσι διέφυγαν οι δράστες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού διέφυγαν από το σημείο, όπου εκτέλεσαν δύο άτομα και τραυμάτισαν άλλο ένα,  ανεβαίνοντας τη Λεωφόρο Ηρακλείου. Στη συνέχεια, έκαναν δεξιά και μπήκαν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο. Στην είσοδο των διοδίων, σήκωσαν την μπάρα, περασαν και εξαφανίστηκαν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πινακίδα της μηχανής είναι πιθανόν πλαστή και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι κλεμμένη η μηχανή. 
Από κάμερες της Αττικής Οδού, στα διόδια, οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν ο,τιδήποτε το οποίο θα τους οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

Οι ανακοινωσεις κυβερνησης-κομματων:Καθολικη καταδικη απο ολους.
"Οι δολοφόνοι, όποιοι και αν είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και με ενωμένη την ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες". Αυτό το μήνυμα έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου σε δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. 


"Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία», δήλωσε από την πλευρά του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

«Είναι ένα περιστατικό που μας έχει συγκλονίσει όλους. Είναι τραγικό περιστατικό. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Η ΝΔ για τη δολοφονική επίθεση
"Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την άγρια δολοφονία και το σοβαρό τραυματισμό νέων ανθρώπων από αδίστακτους εγκληματίες", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και προσθέτει:
"Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει".

Το ΠΑΣΟΚ για τη δολοφονική επίθεση

«Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ για τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και προσθέτει:
«Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα. Μαζί με την  ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεκρών.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης».

Ο Βενιζέλος για τη δολοφονία

«Χρειάζεται απόλυτη ψυχραιμία», είπε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνεργάτες του για τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το MEGA, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η βία είναι βία, ανεξαρτήτου καταγωγής και προσχημάτων».
«Είναι απόλυτα καταδικαστέα αυτή η πράξη και η δημοκρατία και η νομιμότητα θα προστατεύσουν την χώρα», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνεργάτες του. 


Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονική επίθεση

«Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής συνιστά το ύψιστο έγκλημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και προσθέτει:
«Η σημερινή δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύει στη δημοκρατία.
Πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης, καθώς και της ηθικής, ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσής της».

Η ΔΗΜΑΡ για τη δολοφονική επίθεση
«Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με αποτροπιασμό τη δολοφονία δυο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ για τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και προσθέτει:
«Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα σταθούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα που θέλουν να επιβάλουν τον φαύλο κύκλο της βίας και του αίματος».

Ο Πάνος Καμμένος για τη δολοφονική επίθεση
«Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο», υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και προσθέτει:
«Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας».

Το ΚΚΕ για την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο
Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδίκασε την επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει:
«Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί.»

Η ανακοίνωση της Χ.Α. για τη δολοφονία

Ανακοίνωση για τη δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο εξέδωσε η Οργάνωση. 
"Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών.  Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους.

Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής", επισημαίνει η Χρυσή Αυγή.

"Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!

ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΝΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" σημειώνει η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της.

Νέα ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

"Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας" αναφέρει σε νέα ανακοίνωση της η Χρυσής Αυγής.

"Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας προσωπικώς είναι ένοχοι και απολύτως υπεύθυνοι για τις αποψινές εν ψυχρώ δολοφονίες νέων Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει επανειλημμένως αστυνομική φύλαξη για τα κατά τόπους γραφεία της, που είχαν χτυπηθεί και αποτελούσαν μόνιμους στόχους τρομοκρατών. Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αφαίρεσε την ήδη υπάρχουσα αστυνομική προστασία που νομίμως διαθέταμε.

Ο άθλιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ όχι μόνο επέτρεψε, αλλά υποκίνησε τις τρομοκρατικές ομάδες, που ανεξέλεγκτες απόψε εκτέλεσαν νέους συμπολίτες μας. Το μίσος της κυβέρνησης και των ΜΜΕ εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό εκφράστηκε τον τελευταίο μήνα, όπλισε τα χέρια των δολοφόνων" τονίζει η Χρυσή Αυγής και καταλήγει:

"Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, την σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία. Καλεί όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας".

«Ήταν άριστα σχεδιασμένο. Είναι οι γνωστοί τρομοκράτες που τους έχει αφήσει ελεύθερους ο Σαμαράς και ο Δένδιας», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο STAR.



Οι ανακοινώσεις των υπόλοιπων κομμάτων

Ο ΛΑΟΣ για τη δολοφονική επίθεση

"Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποψινή άνανδρη δολοφονία των 2 στελεχών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Κάποιοι, με τα καμώματά τους, προκάλεσαν την αποψινή απάντηση στα στελέχη της Χ.Α.
Επιβάλλεται να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και περιφρούρηση της Δημοκρατίας".


Η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα για τη δολοφονική επίθεση

"Καταδικάζουμε το στυγερό κτύπημα. Αναμένουμε τις έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη των δολοφόνων και τα κίνητρα του εγκλήματος.
Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιοι επιθυμούν να παίξουν με τη σταθερότητα της χώρας, να γνωρίζουν πως θα βρουν ένα «τείχος δημοκρατίας» μπροστά τους.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων" δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Χρήστος Αηδόνης. 

Η Νέα Μέρα για τη δολοφονική επίθεση 

Ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς  Χρήστος Ζώης μετά την δολοφονία των δύο νέων και τον τραυματισμό τρίτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Ο κύκλος της βίας που άνοιξε με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συνεχίστηκε σήμερα με τη δολοφονία δύο νέων και τον τραυματισμό ενός τρίτου, πρέπει να μην έχει συνέχεια. Πρέπει να σταματήσει εδώ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Νέας Μέρας, Χρήστος Ζώης, σχετικά με την επίθεση στο Ηράκλειο.
Ο κ. Ζώης επεσήμανε ότι η πολιτεία με τα όργανά της οφείλει άμεσα να κάνει το παν για να συλληφθούν οι δολοφόνοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
«Κανένας συμψηφισμός δεν χωρεί για αποτρόπαιες πράξεις. Η πατρίδα και η Δημοκρατία έχουν ανάγκη ψύχραιμες και νηφάλιες φωνές με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της κρισιμότητας των περιστάσεων» κατέληξε.

Η Κοινωνική Συμφωνία για τη δολοφονική επίθεση

«Η στυγνή δολοφονία των δύο νεαρών παιδιών μελών της «Χρυσής Αυγής» αποτελεί  ένα ακόμη επικίνδυνο σκαλί της ολοένα διευρυνόμενης ρήξης του κοινωνικού ιστού που βιώνει η χώρα και υπονομεύει τη δημοκρατία.   Καταδικάζουμε  τη βία από όπου και αν προέρχεται.
Τα φαινόμενα της επαναλαμβανόμενης βίας, που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, μόνο ένα στόχο έχουν: Να διασπάσουν το ενωτικό κοινωνικό μέτωπο που αναπτύσσεται στην χώρα για την ανατροπή των πολιτικών που βιώνει ο λαός μας.
Καλούμε την Ελληνική κοινωνία να γυρίσει την πλάτη σε κάθε είδους βία και να ενωθεί με τις προοδευτικές δυνάμεις που αντιμάχονται την βία και το φασισμό και παλεύουν για μια Κοινωνία Δίκαιη, και για μια Ελλάδα Δημοκρατική, Υπερήφανη και Ανεξάρτητη. 
Καλούμε τους Έλληνες δημοκράτες να φωνάξουν ένα ηχηρό «ως εδώ» σ΄ αυτούς που καλλιεργούν την διχόνοια του λαού μας.
Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων».

Η Δράση για τη δολοφονική επίθεση
"Το αίμα δεν έχει ταυτότητα. Όχι στη Βία".
 Συνεχη ενημερωση
ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ.Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΙΡΙΓΜΑ ΤΗΣ.Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ 26 ΧΡΟΝΩΝ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.....
Δεν εχουμε λογια,αλλα και τι να πει κανεις σε αυτους τους χαροκαμενους γονεις?
Λυπαμαι για την καταντια στην οποια εφτασε ο λαος μας....
Δηλαδη καποιοι το πανε φιρι φιρι για να εχουμε γεγονοτα εμφυλιου παλι???
Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου