Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΓΕΡΑΚΑΣ:ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΒΕΛΓΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ!!!!

Υπανθρωπος πυροβολησε και σκοτωσε ενα βελγικο λυκοσκυλο στον Γερακα.
Ο υπανθρωπος αφου λογοχομαχησε εντονα με την κηδεμονα του σκυλου,μπηκε στο σπιτι του
και βγηκε κρατωντας μια καραμπινα με την οποια πυροβολησε και εκτελεσε τον σκυλο,μπροστα στα ματια της εντρομης κηδεμονα του,η οποια τραπηκε σε φυγη απο το φοβο της.
Ο υπανθρωπος εβαλε το αψυχο σωμα του σκυλου σε μαυρη σακουλα και εξαφανιστηκε.
Ωστοσο τα στοιχεια του ειναι γνωστα και ειναι θεμα χρονου η συλληψη του.
Αμεσα 6 περιπολικα κυκλωσαν το σπιτι του,πιστευοντας οτι ο δραστης εχει ταμπουρωθει εντος της οικιας.Λιγη ωρα μετα βγηκε ο πατερας του δραστη ο οποιος παρεδωσε αλλη μια καραμπινα.

Η αστυνομια εκανε ερευνα-πλημμελη-αφου στο πισω μερος της οικιας βρισκονται 2 μεγαλοσωμα ζωα για τα οποια ουδεις ενδιαφερθηκε και διαπιστωσε οτι ο δραστης δεν βρισκοταν εντος της οικιας.

Η μητερα του δραστη προσποιηθηκε δηθεν κριση πανικου(τοσο ευκολα???Για μαλακες μας εχετε???Απλοι αστυνομικοι ηταν.Δεν εκαναν ντου τα ΕΚΑΜ!!!!)και μεταφερθηκε με ασθενοφορο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομειο.

Ακολουθει η μαρτυρια φιλοζωης που δραστηροποιητε στην περιοχη:

ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ

Ενημερώθηκε πριν από 10 ώρες
Ο ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κάτοικος Γέρακα σκότωσε εναν βέλγο λύκο εν ψυχρώ επειδή λογομάχησε για το σκύλο με την κηδεμόνα του ζώου.Το σκότωσε με καραμπίνα και το πηρε μαζι του σε μια σακούλα αφου η κηδεμόνας του ζώου φοβήθηκε και έφυγε.Όταν ξαναγύρισε μετά από λίγα λεπτά το ζώο έλειπε.Η αστυνομία πίστευε οτι ο δράστης είχε ταμπουρωθεί μέσα κάτι που δεν ισχύει αφού εξαφανίστηκε μαζί με το όπλο. Έξι περιπολικά έκλεισαν την περιοχή και μετά απο πίεση αστυνομίας βγήκε ο πάτέρας του και παρέδωσε αλλη μια καραμπίνα.Η αστυνομια έκανε έλεγχο(ελλειπή) στο σπίτι αφού απο την πισω πλευρα εχει δυο μεγαλόσωμα ζωα που κανενας δεν πηγε εκει. Η μητέρα του δράστη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο(τάχα με κρίση πανικού) Μετα από 2 ώρες που προσπαθουσε ηα στυνομια να μπει στο σπιτι δεν βρηκε τον δραστη αλλα ουτε και το ζωο που το ψάχαμε και εμεις και εθελοντές μας σε κάδους και οικόπεδα.Φυσικά θα παρει το δρόμο των δικαστηρίων και αυτός όταν βρεθεί.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου