Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΑ:ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ,ΖΩΝΤΑΝΟ!!!

Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσουν αυτές οι εικόνες που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.
Ένας πατέρας στην πόλη Ζαμάλκα της Συρίας ξαναβρίσκει το γιο του, που θεωρούσε ότι ήταν νεκρό από την σφοδρή επίθεση χημικών.
Οι σκηνές είναι απλά συγκλονιστικές! Δείτε το βίντεο με την συνάντηση πατέρα και γιου!


Πηγή: http://www.mothersblog.gr/


Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Υπαρχουν καποια ανεγκεφαλα φασιστοειδη,καποια ρατσιστοφιδα που λενε:
"Να πανε να   .......νε!Κωλοισλαμιστες ειναι!"
Ε,οχι ρε φερεφωνα της Χρυσης Αυγης(με την οποια ειμαστε καθετα αντιθετοι και το τονιζουμε!)
δεν ειναι μονο μουσουλμανοι οι Συριοι!Υπαρχουν και Χριστιανοι και εκτος απο αυτο υπαρχουν αθωα παιδια!!!Αθωα,αναμαρτητα παιδια!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ-ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ!!!!!
Και εκει,στην Συρια,ζουν ανθρωποι!!Ανθρωποι που,οπως εσεις,θελουν να ζησουν,να μεγαλωσουν τα παιδια τ6υς και γιατι οχι να αποκτησουν εγγονακια!!!
ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΦΑΣΙΣΤΟΡΑΤΣΙΣΤΗ!!!!ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!!

Μυνημα αλληλεγγυης και στιριξης στον δοκιμαζομενο αδελφο,Συριακο λαο:

Μη σκυβεις το κεφαλι.Σε θελουν υποταγμενο,δουλο τους!!!
Τωρα ερχονται  οι δηθεν κοσμοσωστες Αμερικανοι μαζι με τα τσιρακια τους,τους εγγλεζους να σωσουν κι εσας οπως εσωσαν την Σερβια,οπως εσωσαν την Παλαιστινη,οπως εσωσαν το Ιρακ!!!

Εμεις οι Ελληνες αδελφοι σας,ειμαστε καθετα αντιθετοι σε οποιαδηποτε αμερικανικη η εγγλεζικη εισβολη η βομβαρδισμο στην πολυπαθη Συρια!!!Αν θελουν να βοηθησουν να στηλουν ανθρωπιστικη βοηθεια,γιατρους,φαρμακα,τροφιμα,καθαρο νερο.

Αυτα εχει αναγκη ο Συριακος λαος.Δεν εχει αναγκη απο οβιδες,τανκς,βληματα και πολεμικα αεροσκαφη.Δεν εχει αναγκη απο βομβαρδισμους.Αρκετους νεκρους θρηνει ηδη.Ας ειναι οι τελευταιοι.

Ο Θεος μαζι σας,αδελφια Συριοι.....

Αντιστασιακο δελτιο

Αθηνα 30/8/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου