Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΕΦΑΓΕ ΜΥΝΗΣΗ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Φ.Π.Ο ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ κ.ΜΑΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ

Μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη, εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής» Μάκη Βραχιολίδη κατατέθηκε νωρίτερα σήμερα από την Μάρθα Πουλτίδου μετά από απόφαση του Δ.Τ. της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας στο Α.Τ. Γλυφάδας εξαιτίας των όσων απαράδεκτων δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης εφημερίδας http://indobserver.blogspot.gr/.
Σε ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!» που δημοσιεύτηκε στις 27/8  ο ανώνυμος συντάκτης του κειμένου αναρωτήθηκε επειδή ένα αδέσποτο δάγκωσε έναν περιπατητή στην περιοχή του Παπάγου: «Θα φταίνε μετά εάν κάποιοι οργισμένοι-αγανακτισμένοι, ρίξουν φόλες στα κωλόσκυλα;» κάνοντας πολύ ξεκάθαρη τη δική του θέση.
Ο ανώνυμος συντάκτης συμπλήρωσε το πόνημα του με αφορμή αυτό το «περιστατικό» τονίζοντας ότι «Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, οι φιλοζωϊκές οργανώσεις και οι υπεύθυνοι ιδιοκτήτες των σκυλιών αν δεν τα μαζέψουν, θα υπάρξουν άσχημες αντιδράσεις. Πάνω από τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι. Έτσι;».
Το κείμενο αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαναν τον κόπο να απαντήσουν στον συντάκτη με ανάλογο ύφος και τρόπο χρησιμοποιώντας και ύβρεις.
Έτσι η διαδικτυακή μάχη συνεχίστηκε και ο διαχειριστής του συγκεκριμένου μπλογκ ξεσπάθωσε δημοσιεύοντας και άλλες συγκλονιστικές ειδήσεις με αιμοβόρικα ζώα που διψούν για αίμα και δαγκώνουν ό,τι περπατάει και ό,τι κολυμπάει…
Όμως πουθενά δεν είδαμε να αναφέρει ξεκάθαρα τις ευθύνες εκείνων που εγκαταλείπουν τα ζώα τους ή δεν τα στειρώνουν με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται αδέσποτα και να πολλαπλασιάζονται. Δεν είδαμε ο συντάκτης να αναφέρεται στα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των ζώων, αφού ο πρωτοετής φοιτητής της δημοσιογραφίας μαθαίνει πως δεν είναι είδηση το αν ο σκύλος δαγκώσει άνθρωπο.
Δεν είδαμε να λέει τίποτα για τα ζώα που αναγκάζονται να ζουν στις πόλεις και στα χωριά μας κάτω από άθλιες συνθήκες, χωρίς τροφή, νερό. Πουθενά δεν αναφέρει ή δεν καταδεικνύει ξεκάθαρα τις ευθύνες των δήμων και των δημοτών, οι οποίοι κακοποιούν, σκοτώνουν, δηλητηριάζουν, βασανίζουν και εξοντώνουν τα ζώα για να τα ξεφορτωθούν…
Η φιλευσπλαχνία του συντάκτη εξαντλείται σε γλαφυρές περιγραφές για το δράμα των θυμάτων και τους κινδύνους με τα οποία μπορεί να έρθουν αντιμέτωπα τα παιδιά!
Με δύο άρθρα, που φέρουν τους εξής τίτλους και μεσότιτλους, όπως:
«ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΡΙΟΣΚΥΛΩΝ ΣΕ 30ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...ΦΙΛΟΖΩΟΙ! ΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ...ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΕΤΣΙ;;;  δημοσίευμα της 12ης Ιουνίου».
και
«ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ...ΨΥΧΟΛΟΓΟ!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!» συνεχίζει να γράφει στο ίδιο μοτίβο, και πάντα εις βάρος των ζώων, που μόνο υφίστανται και δεν επιλέγουν. Πλέον όμως το λόγο έχει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.
Η κα Πουλτίδου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι η μήνυση θα μεταβιβαστεί στο Α.Τ. Χολαργού αφού αυτή η περιοχή δηλώνεται ως έδρα της συγκεκριμένης εφημερίδας των Βορείων Προαστίων της Αττικής με την οποία σχετίζεται το συγκεκριμένο μπλογκ.
Πηγή: www.zoosos.gr 

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:

Ετσι ειναι κ.Βραχιολιδη.Ο λαος λεει:Οι μαλακιες πληρωνονται.Και οι δικες σας δεν αποτελουν εξαιρεση.Πεταξατε τονους λασπης,ανοιξατε οχετους και ξερασατε τερατουργηματα.Τωρα θα δωσετε λογο στην δικαιοσυνη για αυτο!
Οπως επισης λεει ο σοφος λαος:Ολα εδω πληρωνονται....
Ολα εδω πληρωνονται κ.Βραχιολιδη μας....Ολα......!

Το αντιστασιακο δελτιο δηλωνει την αμεριστη συμπαρασταση του στην Π.Φ.Π.Ο και την κ.Μαρθα Πουλτιδου που εκανε την μυνηση.

Επισης δηλωνει την καταφορη αντιθεση του,τον αποτροπιασμο και την αηδια του για το καταπτυστο αρθρο και τον ανεκδιηγητο αρθρογραφο Μακη Βραχιολιδη,γνωστο για τα ακροδεξια του πολιτικα φρονηματα.Ως γνωστον ο αρθρογραφος,εκδοτης και διευθυντης της εν λογω εφημεριδας,αρθογραφει και στην κωλοφυλλαδα Ελευθερη Ωρα η οποια εχει ταχθει καθαρα υπερ της χουντας και υπερ της Χρυσης Αυγης.

Επιπροσθετως δηλωνουμε οτι θα στηριξουμε την  κ.Πουλτιδου και την Π.Φ.Π.Ο σε οτι αφορα την μυνηση και θα παραστουμε στην δικη οταν και οποτε αυτη γινει.

Εκ του Αντιστασιακου δελτιου.

1 σχόλιο:

  1. Η μήνυση της κυρίας Πουλτίδου θεωρήθηκε ότι δεν είχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος του Βραχιολίδη και γι' αυτό τέθηκε στο αρχείο. Αυτό γιατί δεν το γράφετε; Να'στε καλά παλληκάρια της...σωστής ενημέρωσης! Κατά τα άλλα..αντιστασιακό δελτίο που λέει όσα κρύβουν τα άλλα ΜΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή