Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΛΟΥΚΕΤΟ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ:ΚΥΡΗΞΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Ο "ΣΑΒΒΑΣ"!

Επιστρεφουμε και επιστρεφουμε και παλι δρυμυτεροι!!!
Και ξεκιναμε τις αναρτησεις μας με αρθρο-φωτια για τα λουκετα στα καταστηματα.

Επιλεξαμε λοιπον χτες απογευμα να κανουμε μια βολτα στον κεντρικοτερο δρομο της Καλλιθεας,την Λ.Δαβακη.Κινηθηκαμε επι της Δαβακη αλλα και στις παροδους της μεχρι την επισης εμπορικη οδο Φιλαρετου,επισης κατεβηκαμε την Δημοσθενους.

Δυστηχως διαπιστωσαμε πως στα 5 μαγαζια(μεσο ορο)που υπαρχουν ανα τετραγωνο,1 με 2 εχουν βαλει λουκετο......
Στην οδο Φιλαρετου τα πραγματα ειναι χειροτερα.Σε ενα μολις τετραγωνο μετρησαμε 4 απο τα 7 καταστηματα να εχουν βαλει λουκετο.
Επιχειρησεις που αλλοτε προσφεραν εσοδα στους ιδιοκτητες τους και εργασια σε δεκαδες ανθρωπους,οι οποιοι τωρα ζουν στην πλειοψηφια τους κατω απο το οριο της φτωχιας......

Το πιο ηχηρο λουκετο ειναι αυτο που μπηκε στο ιστορικο για την Καλλιθεα,καταστημα ενδυματων"Σαββας".Περνωντας εξω απο το κλειστο καταστημα ανακοινωσεις μας ενημερωναν οτι στις 6/8/2013 η επιχειρηση κατεθεσε αιτηση πτωχευσης και για περισσοτερα μας παρεπεμπε σε δικηγορο.
Το καταστημα"Σαββας"απασχολουσε καποιες δεκαδες εργαζομενων που τωρα μενουν στην κυριολεξια στον αερα.......
Δυστηχως δεν ειναι το μονο....Οι φωτογραφιες ειναι καταπελτης.....
Σε αλλα καταστηματα εντοπισαμε τοιχοκολλημενες εντολες εξωσης:
Εντοπισαμε επισης δεκαδες κλειστα καταστηματα με ενοικιαστηρια.Παραθετουμε μερικα απο αυτα:


Καταστημα ενδυματων"Κιτρινο-πορτοκαλι'










mastic spa....Τελος εποχης...


Και φυσικα κανεις δεν εχει ξεχασει τα ηχηρα λουκετα πριν καμποσα χρονια που επηρρεασαν αρνητικα την εμπορικη αγορα της Καλλιθεας...Φυσικα δεν ηταν αλλα απο αυτα των Υβοννη Stores και Super Market Αντωνοπουλος. Σε αυτα ηρθαν να προστεθουν το λουκετο του Κορασιδη,των Super Market Ατλαντικ,των Super Market Dia,κλπ,κλπ....


Δυστηχως η αγορα στεναζει,η πολιτεια(πολιτικοι,κλπ)αδιαφορουν,ο λαος διαμαρτυρετε μεν αλλα κοιμαται ορθιος και δεν κανει τιποτα για να ανατρεψει αυτους που φταινε για την καταντια της χωρας.....Σχεδον καθημερινα καποιος συμπολιτης στην χωρα,αυτοκτονει,ομως ο λαος μοιαζει λες και εχει παθει μαλακυνση!ΑΝΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΔΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ:¨Κι αλλο!!Κι αλλο!!!!"
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!'
ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Antistasiakodeltio



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου