Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ!!!ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ-ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ 3 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ!!!

Δεκάδες μέτωπα έχει δημιουργήσει η φωτιά κοντά στη Λιβαδειά που το καθένα συνεχίζει ανεξέλεγκτα τη δική του καταστροφική πορεία ενώ την ίδια στιγμή συγκεντρώνονται και άλλες δυνάμεις της πυροσβεστικής από διάφορες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής είναι ιδιαίτερα καθοριστικά τα μέτωπα τα οποία κινούνται προς Χαιρώνεια το ένα, Άγιο Βλάσση το άλλο και προς Λιβαδειά το τρίτο, ενώ υπάρχουν και άλλα μικρότερα μέτωπα που κινούνται ανεξέλεγκτα.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις  δίνουν τη μάχη σε όλα τα μέτωπα όμως στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

«Από τις 3 το μεσημέρι ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση μέσα στους καπνούς αφού η φωτιά έχει επεκταθεί σε πάνω από 15.000 στρέμματα» υπογραμμίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ζιώγας και όπως σημειώνει «το μέτωπο που κινείται προς τη Λιβαδειά είναι πολύ μεγάλο και οι άνεμοι παραμένουν ισχυροί».

Ήδη εκτός από τις πολυάριθμες πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν από τον αέρα και το έδαφος έχουν συγκεντρωθεί όλα τα μηχανήματα των δήμων, όλες οι υδροφόρες όπως επίσης και χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

«Ότι μηχάνημα υπήρχε σε δήμους και περιφέρεια έχει μεταφερθεί σε κάποιο από τα μέτωπα της φωτιάς» σημειώνει ο κ. Ζιώγας.

Συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες η φωτια πλησιαζει απειλητικα την πολη της Λιβαδειας ενω απεχει μολις 3 χιλιομετρα απο το νοσοκομειο.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ(Η ΕΣΤΩ ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΟΥ)ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ!!!!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ!!!!!


Δεν υπάρχει καμία βοήθεια! 
Όποιος μπορεί και έχει γνώσεις νοσηλευτικής, ας προσέλθει επειγόντως στο νοσοκομείο Λειβαδιάς, για να παρέχει εθελοντική βοήθεια. 
Όσοι έχετε γνωστούς στη Λειβαδιά, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τους ότι η φωτιά πλησιάζει την πόλη, και να προφυλάξουν τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους με αναπνευστικά προβλήματα. 
Σε λίγη ώρα το μέτωπο πλησιάζει στο νοσοκομείο (βρίσκεται στα 3 χλμ), το οποίο είναι ήδη σε υψηλή πληρότητα! Εκκενώνεται ο οίκος ευγηρίας στο Πέρα Χωριό.... 
Τα δύο μέτωπα είναι ανεξέλεγκτα και δεν υπάρχει επαρκής πυρόσβεση και η φωτιά μπαίνει στην πόλη της Λειβαδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου