Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!!

Ακολουθει η ειδηση:

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των υπουργών εξωτερικών Ε.Βενιζέλου και Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλου με αντικείμενο την συριακή κρίση και επιβεβαιώθηκε η θέση της κυβέρνησης Σαμαρά ότι υποστηρίζει την επίθεση κατά της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας και την στήριξη των δολοφόνων ισλαμιστών.
Οι δύο υπουργοί μετά την συνάντησή τους δήλωσαν ότι "Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Η Ελλάδα επιδιώκει πολιτική λύση και τάσσεται στο πλευρό των λαών της περιοχής που αγωνίζονται για τη δημοκρατία" εννοώντας ότι θα κάνουμε ότι μας πουν οι ΗΠΑ και θα παράσχουμε κάθε διευκόλυνση στις δυτικές δυνάμεις που θα βομβαρδίσουν την Συρία και βέβαια θα στηρίξουμε τους δολοφονους για να έρθει η ... δημοκρατία!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αντιστασιακου δελτιου στα αισχη των προδοτων πολιτικαντιδων μας!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ!!!ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!!
ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!
Λετε:"Θα τηρησουμε τις υποχρεωσεις μας"
Και ειναι υποχρεωση μας προδοτες,να αιματοκυλισουμε εναν λαο που δε μας φταιει σε τιποτα???
Απο ποτε ειναι υποχρεωση μας να στηριζουμε αιμοσταγεις δολοφονους οπως οι αμερικανοι και ο Ομπαμα,οπως οι εγγλεζοι και ο Καμερον,οπως οι Ισραηλινοι?????
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!
Καλουμε τους Ελληνες στρατιωτικους,να μη στειλουν ουτε εναν στρατιωτικο η στρατιωτη στην Συρια!!!!
Καλουμε την Πολεμικη μας αεροπορια να μην παρασχει την παραμικρη βοηθεια στους φονιαδες Αμερικανους και τα τσιρακια τους!!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ!!!!
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ:Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ!!!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ!!!ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ.ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΤΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ!!!!
Aντιστασιακο δελτιο
Αθηνα
30/8/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου