Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΑ:Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ!!!


Η συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού από τη Συρία που δεν σταματά να ονειρεύεται! (βίντεο)

















Η μικρή Άγια είναι μόλις οκτώ χρονών και από πολύ τρυφερή ηλικία γνώρισε την κόλαση του πολέμου στη Συρία.
Αναγκάστηκε μαζί με τους γονείς της και τα έξι αδέλφια της να ξεριζωθεί από την πατρίδα της και είναι ανάμεσα στο 1 εκατομμύριο παιδιά που έχουν γίνει πρόσφυγες στον γειτονικό Λίβανο. Η Άγια όμως δεν σταματά να ονειρεύεται.
«Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω γιατρός για να κάνω καλά τους ανθρώπους» είπε η ίδια, η οποία ζει σε καταυλισμό προσφύγων σε περιοχή κοντά στα σύνορα του Λιβάνου με τη Συρία. Η ίδια συνέχισε μιλώντας για τα όνειρα που έχει, παρόλο που μέχρι τώρα έχει ζήσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια: «Όταν θα είμαι γιατρός και θα έρχεται κόσμος σε εμένα που δεν θα έχει λεφτά, θα τον κάνω καλά και θα του δίνω φάρμακα χωρίς να παίρνω λεφτά».
Ο πατέρας της Άγια είναι περήφανος, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να μορφώσει τα περισσότερα από τα παιδιά του.
Μόνο η Άγια έχει μείνει μακριά από το σχολείο για δύο ολόκληρα χρόνια όμως ο μπαμπάς της εύχεται σύντομα να λήξει ο πόλεμος στη Συρία ώστε να επιστρέψει η οικογένεια στην πατρίδα και η μικρή να πάει σχολείο για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.
Προς το παρόν, η Άγια φροντίζει το σπίτι και την αδελφή της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και ελπίζει πως σύντομα θα έιναι σε θέση να καταφέρει όλα όσα έχει βάλει στόχο. Δείτε το βίντεο με τη ζωή και την καθημερινότητα της Άγια.
Πηγή: http://www.mothersblog.gr/

Σχολιο Αντιστασιακου δελτιου:
Αυτα τα παιδια κ.Ομπαμπα τι σας φταινε και θελετε να βομβαρδισετε την Συρια????
Εσας κυριοι Εγγλεζοι σας ενοχλησαν και θελετε να σκορπισετε τον θανατο σε αθωες ψυχουλες?

Το Αντιστασιακο δελτιο σας δηλωνει ξεκαθαρα οτι θα σταθει απεναντι σας σε αυτο το αδικο αιματοκυλισμα που θα σπειρει τον ολεθρο και τον θανατο σε αθωες παιδικες ψυχουλες!!!!

Ενα συνθημα που εβγαλε πρωτο το ΚΚΕ και αποψε θα το δανειστω ελεγε:
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ!!!!

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!ΨΥΧΡΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΟ!!!ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΙ ΦΡΙΧΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ!!!!

ΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

Αν κυριε Ομπαμα και κυριε Μπραουν(αν θυμαμαι καλα)ηταν η δικη σας χωρα και τα δικα σας παιδια τα παιδια της Συριας,θα βομβαρδιζατε τα ιδια τα παιδια σας????

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!

ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ!!!!
ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ,ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!

Αντιστασιακο δελτιο
antistasiakodeltio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου